Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik S7585 Süpürge Başlık Çıkıyor Sürekli

22 Aralık 2023 16:18

Arçelik'ten aldığım elektrikli kablolu süpürgenin başlığı çıkıyor. Daha önce de şikayet ettim, 2 kere başlık değişimi yapıldı ancak başlık kırık değil, sorun başlığın mekaniği ile ilgili; damak kısmı çabuk çıkıyor. Başlık değişimi benim sorunumu çözmüyor. Bu ürün yüzünden süpürge yapmaktan nefret ettim. Etkili bir çözüm bekliyorum, aksi takdirde çözüm bulunmazsa ürünü alın götürün, ben daha fazla evimde görmek istemiyorum.

13 Ocak 2024 14:09

Arçelik elektrikli kablolu süpürgenin mekanik hatalı olması sebebiyle iade alınmasını zararımın tazmin edilmesini istiyorum en kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesini istiyorum mekanik bir hata yüzünden servis ödeme talep ediyor daha önce değişen parçalar tekrar değişecek ve yine başa sarmış olacak her şey ben bu durumdan sıkıldım süpürgeden de nefret ettim görmek bile istemiyorum iade alınsın

24 Aralık 2023 15:21 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Ocak 2024 13:33

Mekanik bir hata olduğunu kabul edip parça değişikliği yapan servis ücret talep ediyor garanti süresi içinde mekanik sorun olduğunu kabul etmediler garanti suresi bitince mekanik sorun olduğunu kabul ediyorlar ben ücret karşılığı parça değişimi yapsam bile yine aynı ürünler takılacağı için sorun yine tekrar edecek ben de ücret talep edildiği için ürünün teslimini onaylamadım yetkili servis gelip süpürgeyi iade alsın görmek istemiyorum evimde

Merve sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 18:30
Melis sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 17:14

Arçelik Dikey Süpürge: Sürekli Arıza Ve Verimsizlik

Kübra
12 Mart 2025 12:32
Arçelik Dikey Süpürge: Sürekli Arıza Ve Verimsizlik
Elmas sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Dikey Süpürge Tozu Alıp Bırakma Sorunu

29 Temmuz 2023 11:44