Aydın sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 16:02

Sıfır aldığım ürün 10 gün sonra bozuldu, değişim için 1 ay uğraştırdılar, içindeki eşyalarım çöp oldu. Yaklaşık 12.000₺ değerindeki ürünüm bozuldu, tazmin işlemi için fiş istediler. Siz aldığınız malların fişini saklıyor musunuz dediğimde haklısınız ama yapacak bir şey yok diyorlar. Hem yazlık kışlık kendi yaptığım ürünlerin fişi yok bile. Fiş yoksa tazmin de yok dediler ve asla ilgilenmediler. Arçelik güvenilir diye aldık. Evimdeki neredeyse çoğu ürün Arçelik ama Arçelik pişmanlıkmış, anlamış oldum.

22 Temmuz 2024 20:39

Bu şikayetimden yaklaşık 3-4 gün sonra beni aradılar süreci bir daha dinlemek istediler, baştan sona anlattım evet haklısınız biz sorunla ilgilenmeye çalışacağız dediler ama o günden beri bir dönüş olmadı maalesef bizlere hiçbir çözüm sunamadılar, mağduriyetimizi çözmek için de hiçbir girişim ya da teklifte bulunmadılar, ürünlerim çöp oldu hem erzaklarımdan hem de paramdan olmuş oldum.

İlkem
İlkem
Şikayeti Çözüldü

Nasıl bir fiş istediler sizden ödemeyi yaptıktan sonra size hiçbir belge vermediler mi yani

Aydın

Derindondurucunun İçindeki malzemelerin satın alındığına dair fiş gerekiyormuş ödemenin yapılabilmesi için, fişleri saklamadığımızı söylediğimizde o zaman ödeme yapılamaz deyip sıyrıldılar, hâlâ fişlerini saklayan insanlar var mı bilmiyorum güzel bir kaçış yolu bulmuşlar yani

Nurdan
11 Eylül 2023 21:00
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Derin Dondurucu Arızası Nedeniyle Büyük Maddi Zarar Ve Güven Kaybı

21 Haziran 2025 17:22
Deniz sonuçtan çok memnun

19 Mart 2025 15:37
"Arçelik ürünün arkasında durdu servisin hatasını düzeltti dondurucuyu tamir etti ikinci bir ücret ödemedik. Teşekkürler..."
Arçelik Kategorileri