Gamze sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2023 16:32

Arçelik Multimode derin dondurucu aldım. Alırken mağazada çekmecelerinin içi boş iken bu problemi anlamanız imkansız. Çekmecelere ürün koyduğunuzda ve çektiğinizde ya sağdan ya soldan çıkıp aşağı düşmektedir. Yani çekmecenin eni yeterli boyutta üretilmemiş veya çekmecenin oturduğu ve kaydırdığımız çıkıntı yeterli derinlikte değil ve çekmece yerinden çıkıp aşağı düşüyor. Bu problemi Siemens markalı derin dondurucu çekmecemde yaşamıyorum. Taş gibi çalışıyor yıllardır. Ancak Arçelik aldığım bu ürünün çekmecesini çekerken korkuyorum resmen. Servisi aradığımda da kullanıcı hatası olabilirmiş diyorlar. Çekmeceyi ben üretmedim nihayetinde nasıl benim hatam olabilir. Ayrıca bu konunun çözümü çok basit uygun bir matematikle ve mühendislikle düşmeyecek çekmece üretmek. Servis ücreti varmış vs. Servislik bir durumu yok bu konunun, konunun çözümü uygun boyutlarda çekmece getirerek müşterinin sorununu çözmek. Konuyla ilgili yeterli servis desteğini alamıyorum.

26 Nisan 2023 14:36 (Şikayetten 22 saat sonra)
Gamze
Gamze
24 Mayıs 2023 17:31

Merhaba, Arçelik ürün aldığım için gerçekten çok pişmanım. Sorun çözüldü ancak sorun çözülene kadar çok uğraştırdılar. Çekmecenin değişmesi gerekiyordu, yeni çekmece sipariş verdik dediler. Çekmece geldi takmaya geliyoruz dediler, kapıda aradılar kırık gelmiş o yüzden yeni çekmece sipariş ediyoruz dediler. Yenisi geldi, takmaya geliyoruz dediler. Bu seferde üst çekmece gelmemiş başka çekmece gelmiş yenisini isteyelim tekrar dediler. Sonra ürün geldi ve nihayetinde çözüldü. Ancak 1 tane çekmece için bu kadar uğraştırdınız acaba dolabım bozulsa ne yapacağız bilmiyorum. Tek temennim bozulmaması ve sizinle tekrar bu süreçlere girmemek.

Aynı sorunu 2172 jeb modelinde bizde yaşıyoruz. Dolabı alalı 3 ay falan oldu. Çekmecenin eni kısa üretilmiş. Rayın uzunluğu çekmece yuvasına yetişmiyor. Çekmece aşağı düşüyor. Servis geldi baktı. Çekmecenin altına getirip cam taktılar. Bu seferde çekmece cama düşüyor ve dolabın rayı çekmecenin yuvasına girmediği için çekmecenin kenarına sürtüyor ve çekmeceyi sıkıştırıyor. Çekmeceyi çekerken ve geri yerine iterken sıkışma oluyor.

Derin Dondurucuda Eksik Motor Koruma Kapağı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

06 Haziran 2025 00:24
Derin Dondurucuda Eksik Motor Koruma Kapağı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Derin Dondurucu Arızası Nedeniyle Ürünlerimin Zarar Görmesi Ve Acil Servis Talebim

23 Eylül 2025 14:10
Arçelik Kategorileri