18 Kasım 2024 23:42

Arçelik markasından TKM 9961 S ürün kodlu Türk kahve makinesi aldık. Ürün 3 ay sonra değişik sesler çıkarmaya başladı. Fan çalışıyor gibi ve kahveyi pişirmeden bitti uyarısı veriyordu. Bununla ilgili servis kaydı oluşturdum ve gelip ürünü aldılar, götürdüler. 1 hafta olmadan ürün tamir edildi diye getirdiler ama ürünün her tarafı çizik ve vuruk içindeydi. Ürünü teslim almadım, geri gönderdim. Yetkililerle görüştüm ve ürüne değişim sağladılar.
Yeni gelen ürün 3 ay sonra tekrar aynı arızaları yaptı. Pişirmeme ve takır tukur sesler çıkarmaya başladı. Yeniden arıza kaydı oluşturdum ve servise gitti, tamir oldu. Geldi ama yine aynı ses ve takır tukur sesler devam ediyor.
Ayrıca ilk aldığım üründe de değişimle gelen üründe de indüksiyon cezveler tutma kısımlarından başlamak üzere paslanma yaptı. Bununla ilgili de gelen servis personeline şikayetimi ilettim ama hala dönüş yapılmadı.
Aldık pişman olduk. 2-3 ayda bir Arçelik servisiyle görüşüyoruz, artık akraba olduk. Servis çalışanlarıyla ben sürekli servis çağırmaktan sıkıldım.
Ürünün iadesini ve ücretinin tarafıma geri verilmesini talep ediyorum.

19 Kasım 2024 11:50 (Şikayetten 12 saat sonra)

Erman sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 11:17

30 Ağustos 2024 12:45
Ethem sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 12:29

07 Mart 2024 16:06