Burcu sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 19:04

Arçelik hava serinletici aldım. 04/06/2024 tarihinde vantilatörün üzerinde bir performans sergilendiğini, oda içerisindeki havayı serinlettiğini ilettiler. Ancak ürün, serinletmek bir yana, odayı havasız ve nemli hale getiriyor. Performansı kötü bir ürün. Ürünü teslim almamın üzerinden 2-3 saat geçti ve ürünün anlatıldığı gibi evi serinletmediğini, vaat edilen özellikte bir performansı olmadığı için değişim ya da iadesini istedim. Müşteri olarak cayma hakkım olduğunu düşünüyorum. İnternet üzerinden alınan ürünleri 14 gün iade edebiliyorken, mağazadan alınan bir ürünü birkaç saat geçmesine rağmen nasıl iade edemiyorum, anlamış değilim. Böyle bir uygulama en basit markalarda bile olurken, nasıl olur da Arçelik gibi bir firma iade ya da değişim hakkı sunamaz? Ürünün iade ya da değişimini istiyorum. Arçelik'ten aldığım ürünlerde kötü bir performans yokken, bu ürünün performansı şaşkınlık verici. Ürün için cayma hakkımı kullanmak istiyorum.

10 Haziran 2024 20:45

Hava serinletici Ac 7030 Arçelik için şikayet bildirimi yaptım. Performansı vaat edileni karşılamadığı için iade istedim. Online alışverişte 14 gün iade hakkı varken aynı gün içinde memnuniyetsizliğimi ilettiğimde nasıl olur da iade hakkım olmaz anlam veremiyorum. Müşteri olarak cayma hakkımı kullanmak istiyorum. Konuyla ilgili servis yönlendirmesi yapacaklarını değerlendirme olması gerektiğini ilettiler 1-2 gün sonra servis arayıp arızanız nedir diye sordu tekrar anlattım. Eve Gelmeden bölgeye iade talebi gireceklerini ilettiler 2 gün sonra arayıp arıza olmayan ürünlerini iade alamadıklarını ilettiler o zaman bu durum ilk aradıklarında belli değil miydi servis eve bile gelmeden ne yapmış oldu hiçbir işe yaramayan ürünlerini iade iade olmazsa değişim yapıp klima almayı istediğimi ilettim. Nasıl olur da Arçelik gibi bir firma bu talebi karşılayamaz. Online olunca memnuniyetsizlik oluyor da mağazadan alınca mı olmuyor o zaman mağazaları kapatın online alışveriş yapalım. Mağazadan alınca mağdur duruma düşüyoruz düşürüyorsunuz! Hiçbir işe yaramayan ürünlerini geri alıp klima ile değişim yapmalarını talep ediyorum. Şimdiye kadar Arçelik kullanmıyordum bundan sonra alırken 1 kez değil 10 kez düşüneceğim kimseye de önermiyorum hele bu cihazı asla

06 Haziran 2024 10:54 (Şikayetten 15 saat sonra)
Burcu
10 Haziran 2024 20:43

Haticenur sonuçtan hiç memnun değil

Haticenur
08 Haziran 2024 13:16
Arçelik Merinos İade Değişim Yapmıyor.
Arçelik Merinos İade Değişim Yapmıyor.

İsmail
21 Temmuz 2023 00:34

13 Haziran 2024 13:10
Esengül sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Soğutucu Performans Sorunu Ve İade Engeli

Esengül
27 Ocak 21:23

Cayma Hakkım Engellendi, Ürün İade Edilmiyor!

10 Ağustos 15:20
Arçelik Kategorileri