Kürşat sonuçtan çok memnun

Arçelik Fırınımın Boyası Attı. Müşteri Hatası Deniliyor.

Arçelik Fırınımın Boyası Attı. Müşteri Hatası Deniliyor.
Kürşat
17 Şubat 2024 15:02
Kürşat'ın Teşekkür Mesajı
“İlgileri ve alakaları için çok teşekkür ederim.”

2023 haziran ayında evlendim ve evimdeki bütün beyaz eşyaları Arçelik'ten aldım. Daha her şeyim sıfır olmasına rağmen fırınımda boya atması gerçekleşti. Servisi çağırdık. Geldiler ve ürünün boya atan kısmını görür görmez hemen bu darbe almış bir şey düşmüş dediler. Servisin darbe almış bir şey düşmüş dediği yer cama çok yakın. Darbe alsa bir şey düşse cama da zarar vermez miydi dedik. Ben fotoğraf çekip genel merkeze yollayacağım ama büyük ihtimal müşteri hatası denilecektir dedi. Ürünün o kısmına eğer o boyayı attıracak kadar bir darbe almış bir
Şey düşmüş olsa aynı zamanda camıda kırardı. Bunu tekrar söylememe rağmen müşteri hatası bir şey düşmüş. Genel merkeze fotoğraf atacağım onlar bize dönüş yapacaklar dendi. Sadece uzaktan bakılıp gidildi hiç kontrol bile etmedi fırınımızı ve fotoğrafları çekip şikayetimizi oluşturup müşteri hatası dedi gitti.

18 Şubat 2024 14:17 (Şikayetten 23 saat sonra)
Kürşat
26 Şubat 2024 20:13

İlgileri ve alakaları için çok teşekkür ederim.

Havva sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 11:09
Meryem sonuçtan çok memnun

Meryem
03 Aralık 2023 14:53
"Arçelik müşteri hizmetlerine teşekkür ederim sorunum giderildi"
Sema sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 06:30
Arçelik Ocak Dökümü Pas Kusuyor Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ankastre Ocağın Cam Yüzeyi Patladı ve Garanti Kapsamında Yardım Alamadım

23 Eylül 2024 12:21

Başak