Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik EM-9495 Tam Otomatik Kahve Makinesi İkinci Değişim Ürünü de Bozuk!

14 Aralık 2024 14:29
14 Aralık 2024 00:43

İlk olarak bir Arçelik marka aldığım kahve makinesi soğuk kahve yapmasından ötürü iade ettim birkaç gün boyunca ben mi yanılıyorum yanılmıyorum diye bir sürü vaktim gitti en sonunda yetkili servise bildirdim birkaç gün sonra bozuk olduğunu bildirdiler ve değişim yapacağını bildirdiler bir çok gündür uğraşıyorum en sonunda yeni değişim ürünüm geldi ürünü açar açmaz tuşuna bastığımda bu ürünün açılıp kapanmadığını gördüm. Rakip firmadan makine almadığıma inanılmaz pişmanım ve o makinenin fiyatı arttı şu anda bu değişim ürününden gelen ürünün faturası üzerinden para iademi istiyorum ilk üründe ödediğimden değil çünkü bu süreçte diğer alacağımın makinesi arttı ve hemen yarın olmasını talep ediyorum sizlere son yaşananlardan haber vereceğim yapılmazsa ciddi olarak her yerden bir çok kolla şikayetimi paylaşacağım

14 Aralık 2024 17:17 (Şikayetten 2 saat sonra)
16 Aralık 2024 11:39

Arkadaşlar 1 aydır tüm mesai mi bıraktım Arçelik kahve makinesi ile uğraşıyorum iki cihazda bozuk geldi ve şu an benim bu cihaz yerine alacağım cihazın fiyatı %30-40 ve mağduriyetimin giderilmesini istediğimde tek yapabileceklerinin değişim olduğunu belirtiyorlar hem maddi olarak manevi olarak büyük zarardayım. Ürünü almayan sadece bende de aynı sorun yok Trendyol'dan kontrol ederseniz orada da yorumu var bir hanımefendinin benzer sorunu yaşamış arkadaşlar bilinen markalardan tercih edin rengi görüntüsü gözünüzü boyamasın asla ve asla güvenmeyin asla yardımcı olmuyorlar. Değişim için 1 -1 buçuk hafta bekletiyorlar uzak durun bu makineden yoksa sizde benzer şikayetleri yaşayacaksınız. Tüm kanallardan şikayetimi başlatacağım 1 aydır içim dışım kahve makinesi oldu 2 gün işimden izin almak zorunda kaldım

19 Aralık 2024 07:01

Yetkili servise gönderdim ürünün bozuk olduğu kart değişmesi gerektiğinden ürün değişimi yapalım dediler şu anda 1 aylık mağduriyetimin giderilmesi için güncel tutar üzerinden iademi istedim bekliyorum

19 Aralık 2024 19:53

Arkadaşlar güncel olarak tüketici hakemine başvurdum. İlk son fatura üzerinden ödeme yapılacağı belirtildi sonra firma bir gün sonra vazgeçti resmen oyun oynuyorlar bu mağduriyetim için olan durumu tüm sosyal medyadan duyuracağım ki kimse bu hatayı yapıp üzülmesin

Enes
Enes

Bana da aynısının Beko 7348 modelinde oldu Wi-Fi şifresinin ve kullanıcı adının karakterlerinin 25 haneyi geçmemesi gerekiyormuş, değişik bir çözüm fakat modemden Wi-Fi adı ve şifresini düzenleyip toplam karakter sayısını 21 yaptım ve sorun çözüldü

Ramazan
Ramazan

Aynı olay benim başımada geldi açma düğmesine basılı tuttum ve sırada Wi-Fi sıfırlama ve zam asımını 2 saat yaptım düzeldi

Batuhan

Teknik servis kart arızası deyip tamir olamayacağını belirtti kesinlikle iade edin teknik servisi çağırarak iki gün sonra başka bir şey çıkar

Tüm EM 9495 Imperium Barista Şikayetlerini Gör

Arçelik Kategorileri