Arçelik Dikey Süpürge Şarj Sorunu

11 Haziran 2024 22:241.670

3 yıl önce Arçelik SD9961 süpürgesini aldım. Başlarda şarjı iyi gidiyordu, ancak gün geçtikçe bir oda bile süpürülemez hale geldi. Sıfır batarya alıp değiştirmemize rağmen hâlâ aynı sorunu yaşıyorum. Bir oda süpüremeden şarjı çok çabuk bitiyor. Hiç memnun değilim. Bir çözüm bulunmasını istiyorum.

12 Haziran 2024 11:55 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Yeni Batarya Sorunu Çözmedi, Süpürge Hâlâ Kullanılamaz

30 Eylül 2025 15:001.076

"Hızlı aksiyon için teşekkür ederim"

Arçelik Elektrikli Süpürgede Israrla Devam Eden Şarj Sorunu

20 Aralık 2024 10:122.412

Arçelik SD3141 elektrikli dik süpürge aldık. Süpürgede şarj problemi var. Garantisi devam ediyor. 3 kere servise gönderd...

Arçelik Elektrikli Süpürgede Israrla Devam Eden Şarj Sorunu

Arçelik Şarj Sıkıntısı Çalışmıyor

28 Ağustos 2023 18:131.566

Arçelik SD 3061 marka şarjlı süpürge kullanıyorum. El süpürgesi gibi küçük olmasına rağmen çok memnunum bütün ihtiyacımı...

Arçelik Şarjlı Süpürge Kısa Sürede Arızalandı, Servis Sorunları Ve Para İadesi Talebi

28 Ağustos 2025 14:241.524

Arçelik SD9461 model şarjlı süpürgeyi 23.04.2025 tarihinde N11 üzerinden satın aldım ve ürün henüz 4 aylık olmasına rağm...

Arçelik Süpürge Şarj Süresi Hayal Kırıklığı

15 Ocak 2025 11:463.181

"Buraya yazdıktan hemen 5 dakika olmadan Arçelik tarafından geri dönüş sağlandı, hiç bu kadar hızlı beklemiyordum ayrıca bilgilendirme de yapıldı. Bayi ile görüştükten sonrada iade talebimiz kabul edilip usretgeri ödendi. Teşekkürler Arçelik🙏😍"

Tümünü Gör
Arçelik Dikey Süpürge Çektiğini Geri Boşaltıyor

Arçelik DikeySüpürge Çektiğini Geri Boşaltıyor

Merve
Arçelik Süpürge Tam Bir Hayal Kırıklığı

Arçelik SüpürgeTam Bir Hayal Kırıklığı

Merve
Arçelik Dik Süpürge Sorunu!

Arçelik DikSüpürge Sorunu!

Canan
Arçelik Ayıplı Süpürge, Hazne Girişi Çok Dar Çöp Orada Birikiyor

Arçelik AyıplıSüpürge, Hazne Girişi Çok Dar Çöp Orada Birikiyor

Sevgi
Arçelik Dikey Şarjlı Süpürge Sıkıntısı!

Arçelik DikeyŞarjlı Süpürge Sıkıntısı!

Elif
Arçelik Şarjlı Süpürge Pişmanlığı