Yücel sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 10:42

Haziran 2023 tarihinde almış olduğum Arçelik eb 2081 kodlu derin dondurucu, 2024 Kasım ayının başında inanılmaz ses çıkarmaya başladı. Servisi ilk aradığımda ayaklarının ayarsız olduğunu belirttiler. Buna istinaden ayaklarını tekrardan kendim ayarladım fakat ses gelmeye devam etti.
Bahse konu cihazdan gelen ses gece inanılmaz derecede rahatsız etmeye devam etti.
Buna istinaden servis çağırdım. Rami servisinden gelen teknisyen inanılmaz negatif bir şekilde geldi ki ne olduğunu anlamadım.
Cihazın sesini dinlemeden 'Ne oldu? ' dedi. Ben de kaydettiğim sesi dinlettim, bu sesin motor sesi olduğunu ve ilk kalkarken yapabileceğini söyledi. Ben de ürünü geçen seneden beri kullanıyorum, böyle ses yoktu, 1 aydır başladı dedim. Agresif bir şekilde 'Tamam, motoru ve kartı değişelim' gibi bir yaklaşım sergiledi.
Sonuçta benim cihazım yeni, gelen ses motordan gelmekte ve 1+ senede böyle bir cihazın hem kartı hem motorunun değişmesi sıkıntı.
Dondurucu modelini araştırdığımda böyle problemli cihazların çok olduğunu ve ürünün üretimden kalktığını öğrendim.
Ben ürünümün yenisi ile değişmesini istiyorum.
Servisle görüşüyorum, problemimi çözmek için oyalıyorlar.

20 Şubat 2025 15:06

Arçeliklten almış olduğum günden beri sorun ve sıkıntılar yaşadığım eb2081 model derin dondurucu ile alakalı maalesef çözüm bulunamamıştır

ürünü ilk sıfır aldığımda bana sıfır diye kullanılmış iade gelmiş ürünü verdiler ben iade yerine iyi niyet olarak değişim yapılmasını istedirm ve değişim süreside ürünün ücretini ödememe rağmen bir-bir buçuk ayda ancak geldi ürün geldiğinde yine etrafında ezikler vs vardı ben olsun sıkıntı olmaz dedim ve kullanmaya başladım. Ürünü bir yıl sorunsuz kullandım bir yılın sonun da dondurucunun motor kısmından stop edip çalışmaya başladığında ses gelmeye başladı bunu ilettim servis normal olduğunu söyledi bende bu ses yeni başladı bir senedir böylebişe yoktu dedim sonra o zaman motor ve kart değişeceğiz dedi ben ürünün değişimini istedim 10 yıl motor garantisi olan bir ürün sonra bu isteğimiz çözüm merkezi tarafından motoru ister değiştirin ister değiştirmeyin değiştirmesseniz şikayeti kapatacağız dediler beni motorun değişiminde mecbur bıraktılar fakat motor değişti ve 10 gün sonra aynı ses yeniden geldi gece uykunuzdan uyandıracak şekilde

1740053078334.arcelik.pdf
27 Ocak 2025 10:10

Yeni aldığım Arçelik derin dondurucum ikinci kez arızalandı bir, bir buçuk yıllık cihazımın 10 yıl motor garantisi omasına rağmen Arçelik maalesef değişen motor tekrar ses yapmaya başladı o kadar pişmanım ki bu ürünü aldığıma alırken bin türlü özmeler aldıktan sonra tanıyan yok ses o kadar yoğunki gece uyutmayacak kadar (ilk değişimde gelen teknik ukala bir biçimde ses normal diyor bende aldığımda böyle bir sesin olmadığını söylediğimde sessiz kalıyor) eb 2081 seri dikey derin dondurucu Ayıplı üretimi durmuş ve çözüm olmuyorlar

1737961810336.arcelik-vdo.pdf
1737961262218.arcelik-1.pdf
04 Aralık 2024 15:44 (Şikayetten 5 saat sonra)
05 Aralık 2024 17:00

Sorunum ile alakalı yardımcı olunmuyor çözüm yolu müşteri memnuniyeti ile alakalı yaklaşım olunmuyor

06 Aralık 2024 08:43

Marka radı hiçbir gerekçe göstermeden açıklama yapmadan benim sorunumu çözmeye yönelik bir şey yapmadı

12 Aralık 2024 09:06

Ne yazık ki açıklama yapmadan nedenini söylemeden iki kelime ile ister tamir ettirin ister ettirmeyin deyip kestirip attılar ne yazık ki eski Arçelik yok artık...''

14 Aralık 2024 16:55

14/12/2024 tarih 10-12 saat arlığında randevunuz olmasına rağmen Beni değişim yapmayım tamir yapacaksınız diyen müşteri hizmetleri servis kaydı kapanmadan benim dondurucu için gelen parçaları geri istemiş Ve maalesef işlem yapılamadı içerisindeki bütün Ürünler çözülmüş Hepsi çöp oldu

19 Aralık 2024 09:59
Arçelik Derin Dondurucu Ses Sorunu Ve Servis Deneyimi!

Maalesef yeni makinemin son durumu içler acısı

19 Aralık 2024 10:02

İçerisindeki ürünler mahvoldu

27 Aralık 2024 16:09

Ne yazık ki hiçbir şekilde dönüş olmuyor

27 Ocak 2025 16:59

Ürünü zorla değiştirmeyip tamir ettiler motor arızası tekrar etti

29 Ocak 2025 09:30

Motor arıza sesi videoda 5-2. Saniye arası

20 Şubat 2025 15:15

Sonuç yok

Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
21 Haziran 2024 11:13
"Verdiğiniz hizmetten dolayı çok teşekkür ederim"
arcelik-derin-dondurucu-cihaz-dan-gelen-ses-2.docx

Arızalı Derin Dondurucu İçin Ürün Değişimi Talebim Karşılanmıyor