Eylül sonuçtan memnun

27 Haziran 2024 19:55
Eylül'ün Teşekkür Mesajı
“Markaya teşekkür etmeyeceğim bayağı uğraş sonucu şu an problem yok gibi ama güven kırıldığından her an bir şey olabilir mi beklentisi içerisinde devam ediyoruz sonradan farklı personel talebi üzerine gelen Elvan yıldıza teşekkür ediyorum”

24/06/2024 tarihinde 2071 model derin dondurucu teslim edildi. Ürün teslim edilirken eşim ilgilendi. Kapı önüne çıktıklarında, yetkili gitmeden önce birkaç deformasyon görüp soru konusu ettik. Fabrikasyon hatası dendi. Sonrasında temizliğe başladığım esnada, contaların neredeyse çoğunda açıklık olduğunu, arkadan darbe aldığı belli olan, dışa doğru çıkık, oynama ve vurma veya takılmaya bağlı renk değişikliği olduğunu fark ettik. Randevu talebiyle tekrar servisi arayıp yetkiliyi rica ettik. Verilmiş en yakın randevu 27/06/2024 Perşembe 18:32'deydi. Servis bizi arayıp ürünü görmeye geldi. Hataların tekrar fabrikasyon hatası olduğunu belirttiler. Değişim talep ettiğimde Tüketici Hakları'na başvurmamızı söylediler. Biz, bu şekilde aldığımız ürünlerde hata bulduğumuzda veya hatalı teslim edildiğinde, her firmanın yenisiyle değiştirdiğini gördük. Gördüğünüz üzere ürün çalıştırılmadı ve kurduğunuz şekilde duruyor. Deyince bir gerginlikle kapıya çıkıp telefon görüşmesi yapacağını belirtip sonra diğer arkadaşla hiçbir şey söylemeden çıkıp gittiler. Bize de bir bilgi vermediler. Aciliyetten almış olduğumuz ürünle günlerdir perişan durumdayız.

30 Haziran 2024 13:54 (Şikayetten 2 gün sonra)
25 Ekim 2024 13:52

Konuyla ilk ilgilenenlerin gelmesini istemeyip sonradan gelen Elvan yıldız arkadaşımıza teşekkür ediyorum umarım hep böyle ilgili personellere denk geliriz zira bom boş ödemeler gereksiz muhabbetler yaşayıp uğraşacağız

25 Ekim 2024 13:56

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 20:26
Gülfidan sonuçtan çok memnun

Gülfidan
30 Mayıs 2024 13:05
"Sorunun çözümlenmiş olmasında emeği geçen Koç Holding de ki hanımefendiye teşekkür ediyorum, kendisine ulaşım sağlayıp derdimi anlattıktan sonra problemim kısa sürede çözüme ulaşmış olup ürün değişimi ve kurulumu sağlanmıştır. İşini iyi yapan ve işini severek yapan insanların azalmaması dileği ile. Koç Holding de bulunan o hanımefendi, hayat boyunca aklımda hep iyi biri olarak ve dualarımda da yer vererek kalacak. Yıpranmış olduğum bu süreçten beni kurtarmış olması çok memnun etti."
Semra sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 09:58

13 Temmuz 2023 20:09