Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çaycı Tekrarlayan Su Akıtma Sorunu

05 Haziran 2024 10:45

2020 Ekim ayında satın aldığım Arçelik K 3293 Tiryaki çay makinemin aldığım günden bu yana su ısıtıcısı kulp kısmından su akıtıyor. 2 defa servise gittim, ikisinde de garanti kapsamı dışında diyerek tamir yapıldı ve yine şimdi tekrar aynı sorun. Ben her yıl düzenli servise para vereceksem Arçelik tercih etmemin ne anlamı var? Ayrıca nasıl bir kullanıcı hatası olsun ki sürekli aynı sorun tekrarlansın? Servis nasıl yapıyor ki sorun düzenli her yıl tekrarlıyor? Konu için Arçelik hizmet merkezini arayarak sorunumu anlatmak ve bir şikayet kaydı oluşturmakta ayrı bir sorun ayrıca. Güç bela aldığım şikayet kayıt numaram 178026598. Sorunuma çözüm için ivedi destek rica ederim.

23 Temmuz 2024 14:52

Arçelik çm ye 4 Haziran çaycımın su akıtması nedeni ile şikayet kaydı açtırdım ve bu platformdan da ilettim. 3 yılda 3. Defa aynı su akıtma problemim olduğunu, servisin onarımı yapamadığını ilettim. Değişim istedim hayır dediler. Tamam dedim. Onarıma gitti. Bana yapıldı dedikleri gün cihazım halen su akıtıyordu tekrar aradım 4. Defa tamir istedim. Servisi yönlendirdiklerine söylediler. İstanbul Kadıköy'de oturuyorum bana İstanbul Bahçelievler servisi yönlendirilmiş iptal ederek evimin yakınındaki ve daha önce cihazımı onarmaya verdiğim servisi yönlendirmelerini istedim 1 ay dönmediler. 17 Temmuz'da aradım, hemen yönlendireceğiz dediler bu defa da Suadiye Arçelik geçmiş işlemlerimi yapan servis olmasına rağmen22 Temmuz'da Göztepe servisi yönlendirdiler. Bugün aradım tekrar doğru yönlendirme istedim ama halen ses yok. 1 ay önce yapıldı diye teslim edilen ama çalışmayan cihazım için arkalarından koşuyorum ama beceri yok. Daha doğru servise bile aktarılamadım. Acil dönüş bekliyorum Arçelik. Bu kadar büyük bir marka ile yaşadığım süreç tek kelime ile rezillik oldu

05 Haziran 2024 12:55 (Şikayetten 2 saat sonra)
Arzu
12 Haziran 2024 21:35

Merhaba, evet iletişime geçtiniz ancak hiçbir çözüm sunamadınız. Sunulan çözüm "en son gittiğimiz servise yönlendirilmek" oldu. Burada da çözüm servise yönlendirerek en son 9ay önce yapılan onarıma ait bir arıza ise ücretsiz, değilse ücretli onarım işe destek olabilmek oldu. Bunu zaten sizi aramasam servisi arasam yine olacaktı, Arçelik'in nasıl bir etkisi var anlayamadım. Son durumda güncel arıza bir önceki arıza ile aynı yerden kaynaklıymış ve parçalar garanti kapsamındaymış, ücretsiz yaptık alabilirsiniz diye arandık ve aldık. Ama kettle daha kötüde su akıtıyor. Güncel çözüm ne olacak merakla bekliyorum tekrar.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 14:26

Nagihan
16 Mart 2024 12:30
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 11:32
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
23 Ocak 2024 10:17
Can sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 10:01
Arçelik Kategorileri