Zafer sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 15:26

Arçelik'ten aldığım Çaycı kulp kısımı çatladığı için su akıtıyor. Bu ürün çay yapmak için var ve nasıl olabiliyor da ısıya dayanıklı olmuyor ve çatlayabiliyor. Farkında olmasak su akıttığının alt kısımda elektik kaynaklı yangın çıksaydı canımızdan olsak kim bunun sorumlusu. Daha önce aldığım Arçelik marka çaycı da sorunluydu. Arçelik bu konuda maalesef başarısız. Arçelik'ten canınızı seviyorsanız çaycı düşünmeyin. Daha önce de aynı sorunu yaşadım. Tek üründe değil. Aldırtmayın.

15 Ekim 2024 15:47 (Şikayetten 20 dakika sonra)
Zafer
Zafer
15 Ekim 2024 16:38

Aradınız güzel güzel konuştunuz. Servisin kontrol etmesi gerektiğini söylediniz. İncirli yetkili servisiniz Kübra hanım beni arıyor 400 TL ücret talep ediyor. Ürünü üreten sizsiniz kaliteyi düşük yapan sizsiniz ama 400 TL ücret ben ödeyeceğim öyle mi? Onarım ücreti de hariç hem de. Bir kez daha Arçelik mi kesinlikle hayır!

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Çaycıda Yüksek Tamir Ücreti Ve Servis Mağduriyeti

Nilgün
28 Haziran 2025 21:23

Arçelik Çaycı Sapı Dayanıksızlığı Ve Güvenlik Riski

Seyyide
08 Temmuz 2025 11:30
Arçelik Çaycı Sapı Dayanıksızlığı Ve Güvenlik Riski
Seda sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 19:17
Arçelik Çay Makinesi Su Kaçırıyor
Arçelik Çay Makinesi Su Kaçırıyor

23 Eylül 2024 20:34
Sinem sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 23:52
"Evde iki engelli hastam olduğu için urunu evden alıp tamir ettirip eve teslim ettiler. Bu hareketleri ile gönlümü fethettıler. Neden yıllarca Arçelik kullandığımızı bir kere daha anladım. Ücreti ödedim ama olsun evden çıkıp tamir ettirecek fırsatım hiç olmuyordu. Ilgı alakanız için çok teşekkürler."

Arçelik Kategorileri