Behiye sonuçtan hiç memnun değil

Behiye
11 Aralık 2024 04:04

Arçelik'ten aldığım, daha bir ay bile olmayan 10120 MX model çamaşır makinesi iyi yıkamıyor. Servis çağırdık, ancak 'bizlik bir şey değil, bu model böyle, iyi yıkamıyor, fazla su aldırın, kaliteli deterjan kullanın' diyerek gittiler. Bu ne saçma bir olay! Düzgün yıkamıyorsa neden üretildi? Sorunumun daha iyi yıkayan bir modelle değiştirilerek çözülmesini istiyorum. Arçelik gibi köklü bir firma bunu yapıyorsa daha bir şey diyemeyeceğim artık.

14 Aralık 2024 23:55

Aynen çok doğru bizimkide daha 20 günlük aynı makine rezalet yıkıyor çamaşırı temiz koyup kırlı alıyorsun kalite deterjan ek su aldıracakmışım servis öyle diyor a sınıfı diye satıp fazla su aldır demekte nasıl saçmalık Arçelik pısmanlıkdır asla almayın aldırmeyın

14 Aralık 2024 22:51

Çamaşır makinesi yıkama sorunu leke programında çıkarıyor lekeleri onun dışında asla yıkamıyor teknik bir sorun yok diyor servis ama makine asla temiz yıkamıyor bu sorunuma makineyi başka bir modelle değişim istedim ilgilenmediler problem yok deyip geçiştirdiler

11 Aralık 2024 11:17 (Şikayetten 7 saat sonra)
Behiye
14 Aralık 2024 00:05

Arçelik büyük bir pişmanlık asla kimseye önerip aldırmayın be aslada almayın daha önce de yazmıştım şikayetimi buraya servisten geldiler teknik bir sıkıntı yok kaliteli deterjan kullanacaksınız fazla su aldıracaksınız dediler ben bu makineyi a sınıfı aldım ekstra su aldıracaksam neden a sınıfı diye satılıyor sorunuma Arçelik çözüm getirmedi yıkamayan makine neden piyasada anlamış değilim Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım artık oradan ne sonuç çıkarsa

Fatma

Aynı durum bende de var.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
05 Ağustos 2024 13:29
Arçelik Çamaşır Makinesi Yıkarken Kıyafetleri Yırtıyor
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sıkma Problemi

Didem