Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorunlar Ve Değişim Talebi

18 Kasım 2024 15:09

Arçelik 11140M çamaşır makinesi geldiği ilk günden problem vermeye başladı. İnanılmaz bir ses vardı Eve gelen teknik servis abla bu makinenin değişmesi lazım ben o şekilde kayıt açıyorum dedi. Yetkili servisten arandığımda hayır değişim olmayacak parça değişimi olacak denildi. Makine gitti parça değişimi oldu. Ama değişen hiçbir şey olmadı. Şu an yine aynı problemi yaşıyorum. Servis geldi ve parça değişecek dedi. Kesinlikle parça değişimi istemiyorum. Ürünün değişimini istiyorum. Yaşadığım problemin bir an önce düzelmesini ve mağdurluğumun giderilmesini istiyorum. Ve Arçelik pişmanlıktır. Demek istemiyorum. Ürününüz hatalıdır ve bunun çözümünü bekliyorum

19 Kasım 2024 12:16 (Şikayetten 21 saat sonra)

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesinde Sürekli Arıza Ve Paslanma Sorunu, Yetersiz Servis Desteği

Kübra
14 Ağustos 22:24
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Bitmeyen Sorunlar Ve Çözüm Arayışı

Nilay
30 Aralık 2024 16:47
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesinde Çözülmeyen Yüksek Ses Problemi Ve Değişim Talebi

Süleyman
01 Eylül 16:52

Arçelik Çamaşır Makinem Sürekli Arızalanıyor, Sorunlarım Çözülemiyor

Derya
16 Eylül 22:54
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Ve Sorunlu Servis Süreci

Sami