Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunu

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunu
03 Mart 2024 19:37

Arçelik marka 9123 nmg çamaşır makinesi çalışmada 30 yıllık makine gibi gürültülü ve gezerek sıkma yapıyor. Bu şikayetten dolayı servis birçok kez gelmesine rağmen son olarak birçok parçasını değiştirdi. Bu na rağmen yine aynı sorunları gösterip yerinden oynayıp öne geldi. Onca para vererek aldığım makinem beni çok pişman etti, makinemin değişmesini istiyorum

04 Mart 2024 09:36 (Şikayetten 13 saat sonra)
06 Mart 2024 13:22

Aranacağım söylenmesine rağmen 3 gündür ne arayan ne soran var

16 Nisan 2024 22:28

Daha önce şikayette bulunduğum çamaşır makinemin servis kontrolü için gelen arkadasdan alınan tek cevap bu makinede tek şikayetçi olan benmişim videoyu izlettiğim de ise bin bir turlu laf ile olayı geçiştirip gittiler. Herhangi bir çözüm için bir şey yapılmadı. Lütfen ama lütfen makinemin değişimi için gerekeni yapın. Normal bir çalışma sekli değil bu. Markanın değerini düşürmeyeyeceğinizden eminin ve yardımınızı bekliyorum. Gerekirse başka bir bu isten anlayan birilerini yollayınız ya da videoyu bir çözüm yolu bulun

02 Mayıs 2024 01:27

Arçelik firmasının bu kadar vurdumduymaz olmasını inanın anlayamıyorum. Ne arayan ne soran var en sonun da hukuki yollarla aramaktan başka yol kalmadı sanırım maddi manevi ne gerekiyorsa sonuna kadar arkasını kovalayacağım. Bir makinenin bozuk olmasını teknik eleman olmama gerek kalmadan anlayabiliyorum ki aynı makineyi kullanan arkadaşıma buraya attığım videoyu attığım da kesinlikle böyle bir gurultu ses olmadığını söyledi. Teknik servis elemanlarınız yetersiz ise alın eğitin yeterli ise makinenizin arkasında durun. Başka ilden servise yolladım videoyu oradaki eleman da dedi hocam makinen sorunlu diye. Aptal yerine koymayın insanları

Arçelik 9123 N Mg Çamaşır Makinesi Çok Sesli Ve Titreyerek Çalışıyor

Tayfun
05 Şubat 2024 19:23
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 10:27
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Devamlı Arıza Veren Ürün

Yeşim