Murat sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Ses Problemi Ve Servis Yetersizliği

21 Şubat 2024 20:21
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu buradan bildirdikten sonra ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Programa sadık kalınırsa çarşamba perşembe sıfır makinem teslim olur.”

Arçelik 9100M model çamaşır makinem sıkmada sesli çalışır. Defalarca servis çağırdım son 2 aydır servis her hafta evimde 2 amortisör ve amortisör müşürleri vs. Değişti, sorun halen devam ediyor ve bugün servis sorun devam ederse kazan değişecek deyip amortisör değiştirip gitti. Sorun çözülmedi 7-8 aylık makine ve artık yıldım değişim talep ediyorum.

22 Şubat 2024 11:24 (Şikayetten 15 saat sonra)
22 Şubat 2024 11:39

Hızlı dönüş yaptılar, şikayetim dinlendi servise ileteceklerini söylediler detaylarıyla, süreç devam ediyor detayları belli oldukça paylaşım yapacağım.

23 Şubat 2024 18:33

Bugün servis geldi, alttan vidalar yerleştirdi bültenlerinde uygulanması gerekenleri uyguladı ve çamaşırları atıp denedi, sonuç gene aynı ses devam ediyor, aranacağımı söylediler daha arama yok arama olunca tekrar süreci aktaracağım. Şu makineyi ya değiştirin ya da ben bildiğim yoldan Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağımı bildirmek istiyorum.

26 Şubat 2024 17:25

İlyas

Aynı makineden mi verdiler yine. Yeni makinenizde yine sorun oldu mu. Ona göre değişim isteyeceğim. Sadece sizinkide ki gibi aşırı takırtı yapıyor sıkarken.

İlyas

Merhaba, yeni makinenizi teslim ettiler mi acaba? Bende bu makineden aldım aynı sorun bende de var. Bende değişim talep edeceğim.

Murat

Evet makinem yenisi ile değiştirildi

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
23 Ekim 2024 17:19
Fadime sonuçtan çok memnun

Fadime
08 Temmuz 2024 15:38
"Makinem yenisi ile değiştirildi. Teşekkürler"
Arçelik Kategorileri