Bahadır sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu Ve Değişim Talebi

13 Eylül 2024 17:59

Ocak ayında Arçelik 1400 devir 12 kg 12140pm model çamaşır makinesi aldım. Makine sıkma yapmıyor, servis geldi. Motorun ve beynin değişmesi gerektiğini söylediler. Değiştirdim fakat yine sıkma yapmıyor. Servisi tekrar çağırdım, dengesiz yıkadığından kaynaklı olduğunu söylediler. Dengeli şekilde defalarca yıkamamıza rağmen sıkmıyor, illallah dedik. Makinenin değişimini istiyorum. Bu zamana kadar her ürünüm Arçelik'ti, lakin sonuç alamazsam değişim için Arçelik ürün almayacağım. Gerekli yerlere şikayet edeceğim. Makinenin değişimini talep ediyorum.

14 Eylül 2024 01:31

Ürün error veriyor yıkamıyor sıkmıyor iade etmek istiyorum

18 Eylül 2024 18:17

Arçelik marka çamaşır makinesini aldılar serviste test edeceklerini söylediler değişim bekliyorum makineyi geri iade almıyorum çok canim sıkkın acil çözüm bekliyorum Arçelik'ten

19 Eylül 2024 10:58

Yeni aldığım Arçelik çamaşır makinem sıkma ve güzel yıkamama sorunu yaşıyordum servis çağırdım motor beyin değişmesi gerektiğini söylediler ve değiştiler sorunum çözülmedi tekrar servis çağırdım beyin motor boşuna değişmiş dediler sorun yokmuş motor ve beyinde dediler güzel yerleştirmediğimizi ima ettiler defalarca dengeli koysakta sorun çözülmedi şikayetim sonucu tekrar servis yolladılar bu sefer makineyi aldılar makinede sorun varsa yenileneceyini söylediler internetten baktığımda onarımda gözükmekte kesinlikle kabul etmiyorum değişim istiyorum yıllardır Arçelik kullanıcısı olarak son aldığım bulaşık makinesi 2 defa arıza onarım yapıldı çamaşır makinesi durum. Ortada

20 Eylül 2024 11:34

Değişim için onay bekleniyor onay gelmesi durumda gelişmeyi bilgilendireceğim

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
04 Ocak 17:44
Adem sonuçtan memnun değil

Adem
12 Ocak 2024 00:39
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
11 Ocak 2024 14:37
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Üç Aylık Çamaşır Makinesi Nasıl Bozulur?

Dilek
13 Nisan 12:30
Üç Aylık Çamaşır Makinesi Nasıl Bozulur?
Ferdane sonuçtan memnun

Ferdane
12 Mayıs 2024 00:27
"Ürünün hatası kabul etmekte gösterdikleri dirençle bizi üzmekle beraber ürün-ücret iadesi yaptıkları için teşekkür ederiz."
Arçelik Kategorileri