Harun sonuçtan memnun

22 Temmuz 2023 10:19
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Bu site sayesinde Arçelik yetkili teknik servisi daha özenli ve daha güzel bir şekilde ilgilenerek sorunu çözdüler size çok teşekkür ederim”

16.11.2022 tarihinde aldığım Arçelik 9100M model çamaşır makinesini 09.03.2023 tarihinde kurulumunu teknik servise yaptırdım. Kurulumdan beridir yıkadığım çamaşırlarda sürekli deterjan kalıntısı oldu 6 farklı toz deterjan 3 farklı sıvı deterjan kullandım sonuç aynı oldu. Temmuz ayında 4 defa servis evime geldi. İlk kontrolde gider borusu düzeltti 2. Şikayetime Geldiğinde tuşlarla oynadı aldığım deterjanın tarihi geçmiş olabileceği bahaneleri ile hızlıca önce evden çıktı 3. Şikayetimde Geldiğinde makineyi test yıkaması yaptırdı ( test yıkaması yaptırırken deterjan koymadığını düşünüyorum ) 4. Şikayetimden sonra Geldiğinde tuşlarla oynayıp yıkattığım çamaşırların fotoğrafını çekip gitti 20 gün sonra düğünüm var evi yerleştiriyorum çoğu şeyi yıkatmam gerekiyor ama maalesef halledemiyorum çok aşırı derecede mağdurum.

24 Temmuz 2023 18:11 (Şikayetten 2 gün sonra)
04 Eylül 2023 14:01

Ahmet
Ahmet

Merhaba, birebir aynı sorun bende de var, makinenizin sorunu ne olarak tespit edildi ve düzeldi mi? Cevap verirseniz çok memnun olurum.

Harun

Hocam sorun tamamen gider borusunda imiş, gider borusuna o şeklinde desen verip gidere o şekilde verin hatta mümkünse gider borusuna verdiğiniz 0 şekli makinenin çıkış borusundan üstte olsun amaç tamamen gider pompası çalışmadan makine içindeki su tahliye olmasın

Arçelik Çamaşır Makinesi: Çözümsüzlük Ve Mağduriyet

18 Nisan 2025 09:43