Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabının Kapi Yönü Değişimi İçin Fahiş Ücret Talep Edilmesi

02 Temmuz 2024 23:16

Yaklaşık 2 ay önce Malatya AVM Arçelik bayiinden Arçelik marka bir buzdolabı aldım. Ben evde olmadığım için annemler servisi karşıladı. Aldığımız buzdolabı mutfaktaki buzdolabı için ayrılan yere sığmasına rağmen duvara denk geldiği için kapaklar açılmadı duvar engel oldu. Kapi yönü değiştirildiğinde ise kapaklar rahatça açılacaktı. Ancak servisteki arkadaşlar kapak açılmıyor buraya sığmıyor diye mutfağın ortasına buzdolabını koyup gittiler. Ben servisi aradım ve bana kapi yönü için aparat sipariş edileceğini kapi yönünün değişeceğini söylediler ama bana 30 gün sureniz var demediler.
Bizim de o günlerde hastamız olduğu için birkaç hafta sonra yaparız dedik ve bu sure içinde 30 günü geçmiş. Ancak bana 30 gün içinde yaptırmazsanız ücret ödersiniz demediler. Ben de mecburen buzdolabını aldıktan yaklaşık 45 gün sonra kapi yönünü değiştirttim ve tam 995 TL ücret ödedim.
1. Beni 30 gün sure var şeklinde uyarmadıkları için ben daha 2 aylık bile olmayan buzdolabımın kapak yönü değişimi için 995 TL ödedim.
Zararımın karşılanmasını paramın tarafıma iade edilmesini aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağımı bildiririm.

arcelik-buzdolabinin-kapi-yonu-degisimi-icin-fahis-ucret-talep-edilmesi-1.pdf
03 Temmuz 2024 15:12 (Şikayetten 15 saat sonra)

Semih sonuçtan memnun

20 Ekim 2024 15:00
"Sorunun çözümü için teşekkürler"

Ferhan
24 Temmuz 2023 17:01
Arçelik Buzdolabı Kapak Yönü Değişimi
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
24 Şubat 2024 15:45