Mine sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Sebze Çürüme Sorunu

14 Aralık 2024 16:49

Sayın Arçelik yetkilileri, artık ben yazmaktan bıktım, siz inatla anlamamaktan bıkmadınız. Ben bir türlü anlamıyorum. Servis geliyor, buzdolabında sorun yok diyor. Beğenerek aldığım dolap, bütün sebzeleri çürütüyor ve ben gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. Garantisi bittiğinde, 'dolabın burası arızalı ama sizden kaynaklı' diyecekler ve bir sürü masraf çıkaracaklar, buna eminim. Lütfen artık bir şeyler yapın. Demek ki gelen servislerin göremediği ya da anlayamadığı bir arıza var ki bir senedir yazıyorum, dolaba sebze koyamıyorum artık. Gerçekten bıktım.

15 Aralık 2024 15:30 (Şikayetten 22 saat sonra)
Mine
25 Aralık 2024 16:16

Arçelik yetkilileri ben arandığımda müşteri temsilcisine zaten söylemiştim şikayetimde ise belirtmiştim servis geliyor ki 10 kere geldiler dolapta sorun çıkmıyor ama demek ki farklı sorunu var ki sebze meyva koyamıyorum demiştim yine servis geldi ki zaten servisinde bunda sucu yok ellerinden geleni yapıyor eğer dolapta sorun yoksa o zaman 284630 el buzdolabı seriniz bozuk yani üretim hatası çünkü ben bu kadar videoyu keyfimden çekmiyorum ya da deli değilim Arçelik yanınızda diyorsunuz ama sadece insanları üzüyorsunuz artık gerçekten evime daha asla Arçelik almam ve alanlar'da çevremde kesinlikle anlatacağım almamaları gerektiğini 2.3 sene sonra bu dolap çalışmaz bozulur

Hayriye

Biz yenisini aldık aynı sorun bizde de vardı Samsung buzdolabı aldım oda yanında süs niteliğinde duruyor Arçelik tövbe

Arçelik Buzdolabında Sebze Çürüme Sorunu

Arçelik Buzdolabı Sürekli Arızalanıyor Pişman Oldum

Hatice
23 Temmuz 11:06
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal
01 Mart 2024 15:39