Duygu sonuçtan memnun

Arçelik Buzdolabı Teslimat Ve Kurulum Sorunları

Arçelik Buzdolabı Teslimat Ve Kurulum Sorunları
20 Ekim 2024 12:26
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
“İlginize, çözüm yönetiminize ve telafi kampanyası ile memnuniyet sağlamanıza teşekkür ederiz”

Arçelik'ten satın aldığımız 578556 Eİ marka buzdolabı, 1.10.2024 tarihinde servis tarafından getirildi. Buzdolabının yukarı çıkarılmasında merdivende herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen, ürünün çıkmayacağını ve bir asansör taşıma firması ile çıkarılması gerektiğini söylediler. Bunu kabul etmeyeceğimizi belirttik. O zaman ürünün kutusunu aşağıda açıp çıkaracaklarını belirttiler ve buzdolabının kapaklarını sökerek kurulum yaptılar. Yapılan kurulum sonrası buzdolabı öne eğik konumda, ayak ayarı yapılmadan tarafımıza teslim edildi. Dolap açıldığında kapak kendi kendine hareket ediyordu. Bu durumu 3 gün sonra tekrar servis çağırarak çözdük. Şu an buzdolabı hiç durmadan çalışmakta, hatta eski buzdolabımızdan daha çok çalışıyor ve daha çok ses çıkarıyor. Tarafımıza teslim edilmiş bu ürünün kusurlu olduğunu ve bize maddi manevi olarak zarar verdiğini düşünüyoruz. Ürünün teslim alınarak paramızın iadesini talep ediyoruz. Markaya olan güvenimiz ciddi bir şekilde zedelenmiştir.

20 Ekim 2024 12:19

Arçelik ten satın almış olduğumuz 578556 eı marka buzdolabı teslimi 1.10.2024 tarihinde servis tarafından getirilerek, buzdolabının yukarı çıkarılmasında merdivende herhangi bir sıkıntı olmamasına karşılık ürünün çıkmayacağını tarafımızdan bir asansör taşıma firması ile çıkarılması gerektiğini Söylersek bunu kabul etmeyeceğimizi belirttik, o zaman ürünün kutusunu aşağıda açıp çıkaracaklarını belirtiler ve buzdolabının kapakları sökerek kurulum yaptılar, yapılan kurulum sonrası buzdolabı öne eğik konumda ayak ayarı yapılmadan tarafımıza teslim edilmiş dolap açıldığında kapak kendi kendine hareket ediyordu, bu durumu 3 gün sonra tekrar servis çağırarak çözdük, şu an buzdolabı hiç durmadan çalışmakta hatta eski buzdolabımızdan daha çok çalışıyor ve daha çok ses çıkarıyor, tarafımıza teslim edilmiş bu ürünün kusurlu olduğu ve bize maddi manevi olarak zarar verdiğini düşünüyoruz ürünün teslim alınarak paramızın iadesini talep ediyoruz, markaya olan güvenimizde ciddi bir şekilde zedelenmiştir.

20 Ekim 2024 17:34 (Şikayetten 5 saat sonra)
Duygu
Duygu
09 Ocak 2025 14:35

08 Eylül 2024 13:06

Yeni Alınan Buzdolabında Sensör Arızası Ve Değişim Talebine Olumsuz Yanıt

05 Ağustos 2025 20:34
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve Ek Ücret Talebi

Furkan
02 Ocak 2025 11:16
Yanlış Ürün Ve Ek Ücret Talebi
Faruk sonuçtan memnun

30 Ocak 2024 15:13
Arçelik 278551 Eı Kodlu Buzdolabı Hasarlı Geldi.
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı (278552 Eı) Üretim Hatası

09 Mart 2024 14:09