Vural sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Tam Bir Pişmanlık.

30 Temmuz 2024 15:48

5 Temmuz'da Arçelik 270482 MB buzdolabı aldım. O tarihten beri 4 kere servis çağırmak zorunda kaldım. Evde traktör var ya da helikopter uçuyor gibi bir tırrrrrrrrrr sesi. Neymiş efendim inverter kompresör böyleymiş, satış anında bana söylenmemiş mi? Hayır, söylenmedi. Böyle bir şeyi söyleyen satıcı zaten satamaz o ürünü. Defalarca telefona kayıt aldım çıkan sesi ve gelen servise dinlettim. Biri devam ederse fabrikaya yazarız, iade yaparsınız dedi. Diğeri ayaklarına ayar yaptı, biri kompresörüne ayar yaptı, diğeri dolabın içindeki şişelerin tencerelerin yerlerini değiştirdi ve hiçbir şey yapmadan gitti. Evde her ürünümüz Arçelik diye aldık ama büyük hata etmişiz. Kapı kapatmadan yatmak mümkün değil, ses diğer odaya kadar geliyor ve devirli çalışma biterken dolap titriyor. Telefonda ses tam anlaşılmıyor ama kayıtları da ekliyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

30 Temmuz 2024 18:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ömer sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2024 13:15
"Arçelik buzdolabımdaki sorun nedeniyle başvurmuştum. Yenisiyle değiştirdiler Arçelik'e çok teşekkür ederim. Ayrıca Afyon servisinde çalışan Alican bey e çok teşekkür ederim."
Aylin sonuçtan memnun

13 Ekim 2024 17:52
"Son gelen teknisyeniniz olan Okan bey e özellikle çok teşekkür ederim ilgi alakasından dolayı ancak bundan öncesi olan servis hizmetinizden asla memnun değilim"

09 Ağustos 2023 00:41

17 Aralık 2023 12:46