Emine sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabı Ses Sorunu

Arçelik Buzdolabı Ses Sorunu
02 Aralık 2023 17:07
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“Arçelik uzun uğraşlar sonucu buzdolabımı yenisiyle değişim yaptı. Yetkili servisten Tuba hanım çok ilgilendi sağ olsun. Teşekkür ederim.”

Bu mağazadan Arçelik marka bir buzdolabı aldım ve bin pişman oldum. Aldığım buzdolabı traktör gibi bir ses çıkarıyor. Eve yetkili servisi çağırdık; gelip baktılar ve dolabın soğutucu pervanesinde bir sıkıntı olduğunu belirttiler. Kapak kapalıyken ses var, açıkken ses yok. Servis, kapağın açılıp yenisiyle değiştirilebileceğini söyleyip gitti. Bunun karşılığında 2 yıl garanti süresini uzatmayı teklif ettiler. Ben ise yeni bir buzdolabı talep ettim ve aradan bir hafta geçti; ses yok. Bir daha asla Arçelik markasını tercih etmeyeceğim. Marka diye tercih etmiştik. Eski buzdolabım Regal markaydı ve hiç sorun yaşamadım; 10 yıllıktı. Arçelik'ten ocak ve davlumbaz da almayı düşünüyordum ama artık bu marka gözümden düştü.

03 Aralık 2023 16:48 (Şikayetten 23 saat sonra)
08 Aralık 2023 19:52

Nasıl bir firmasınız siz ya. Değişim talebinde bulundum reddedilmiş. Bana sıfır ürün satıyorsunuz buzdolabı arızalı bunu tamir yapalım diyorsunuz. Ben kabul etmek zorunda değilim tamiri. Yeni dolap istedim günlerdir beni oyaladınız. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım çok sinirliyim. Kesinlikle Arçelik arkasında durmuyor ürününün.

14 Aralık 2023 20:33

Fatma
Fatma

Merhaba yeni dolabınız sessiz mi benim dolabımda böyle sesli çalışıyor.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 15:38

14 Ağustos 2024 23:23