Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Servis Sorunları Ve Çözüm Beklentisi

03 Ağustos 2024 18:30

Arçelik No-Frost 7218520100 ar 5233 nmbe buzdolabı için soğutucu bölmesi üst havalandırma bölmesinden su geldiğinden dolayı Konya Karatay yetkili servisinden 6. Ayda randevu aldım. Gelen arkadaşlar tespit yaptı, tespitte ara bölme ısıtıcısı arızalı olduğundan değiştirdiler. 1.800,00 TL ücret ödemesi yaptım. 20 gün sonra tekrar aynı sorun devam etti, tekrar geldiler, tahliye tıkanmış açıldı dediler. 20 gün sonra tekrar aynı sorun devam etti, servis tekrar geldi, rezistans değişecek dediler. Rezistans ne dedim, 1 ay önce taktıkları ara bölme ısıtıcısının diğer adı rezistansmış, değiştirin dedim. Benden 2.200,00 TL para istediler. 1 ay önce değiştirilen ve benim sorunum çözülmeden aynı parça için 2.200,00 TL para istendi. Arçelik Müşteri Hizmetlerini aradım, herhangi bir sorun çözülmedi, otomatik randevu oluşturdular, 2 kez oturdukları yerden servis formu düzenlediler. 15 yıllık Arçelik kullanıcısı olarak ve şirketin yerli ve milli olması hasebiyle geçen sene ankastre set aldım ve tüm eşyalarım Arçelik'tir. Böyle bir servis görmedim. 1 ay önce değiştirdikleri parçayı tekrar değiştirecekler ve 2.200,00 TL olarak bana tekrar fatura edecekler. Bu kadar büyük bir firmanın küçük duruma düşürülmesi hiç hoş değil, çünkü insanın aklıyla alay ediliyor. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini yasal haklarım saklı kalmak kaydı ile acilen talep etmekteyim.

04 Ağustos 2024 13:03 (Şikayetten 18 saat sonra)
06 Ağustos 2024 17:11

7/24 yanımızda falan değilsiniz, 2 gündür 2 defa aranıyorum, bol bol laf kalabalığı, çözüm yok bir şey yok, bir daha aramazsanız sevinirim.

Sureyya sonuçtan memnun değil

Arçelik Servisinden Fatura Ve Parça Bilgisi Alamıyorum, Yeni Ürün Satmaya Zorluyorlar

Sureyya
03 Temmuz 2025 21:19
Davut sonuçtan çok memnun

09 Ekim 2024 07:28
Arçelik Buzdolabı Servisinde Haksız Ücret İadesi Sorunu
Arçelik Buzdolabı Servisinde Haksız Ücret İadesi Sorunu
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Uğurcan
08 Kasım 2024 12:35