24 Kasım 2024 17:474.556

31/05/2023 tarihinde Arçelik 274532MB kodlu buzdolabı aldık. İlk başta belirgin bir ses vardı ama gittikçe arttı. Şu anda insan sağlığını rahatsız eden türde. Bu yılda alınmasına rağmen eski babaanne evi buzdolabı gibi çalışıyor. Servis çağırdık sorun yok invertör olduğu için dedi. Gerekirse sessiz çalışsın eski motor olsun böyle saçmalık olmaz. Daha sonra kendimiz gidip sorduk yine benzer cevaplar aldık. Fakat bu durum artık aşırı can sıkmaya başladı. Kendimiz tahammül edemiyoruz mutfak kapısı sürekli kapalı misafir gelince rahat edemiyor. Ürün bilgisinde 39db olarak belirtilen durum alakası bulunmamaktadır. Profesyonel olmayan cihazla çekilen ekran görüntüsü ektedir. Bazı zamanlarda ondan da fazla olmaktadır. Bu durum tüketiciyi aldatmaya yönelik bir harekettir. Gerekli işlemlerin yapılmasını gerekiyorsa değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi halde Tüketici Mahkemesi'ne gerekli başvurular yapılacaktır. Şu yüzyılda böyle bir markanın yapmaması gereken detaylar. Evde her ürün Arçelik bizi yüzüstü bırakmayın.

25 Kasım 2024 15:01 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

30 Kasım 2024 11:03

Yeni buzdolabı alacağım marka yorumlarına bakmadan kesinlikle almamayı düşünüyorum paramızla sorun satın almayalım herkes sattığın malın arkasında duracak yok böyle bir dünya

Arçelik Buzdolabı Ürünleri Donduruyor Ve Aşırı Sesli Çalışıyor

14 Haziran 2024 14:352.572

21.09.2022 tarihinde evime gelen 274532EI kodlu Arçelik marka buzdolabından memnunken. Son 3 ayda ürünlerin donması, mot...

1 Destek

Harun
Arçelik Buzdolabı Ses Sorunu

Arçelik BuzdolabıSes Sorunu

Murat
Arçelik Çekmeköy Servisinin Yetersiz Hizmeti!

Arçelik ÇekmeköyServisinin Yetersiz Hizmeti!

Uğur
Arçelik Buzdolabı Gövde Şişme Sorunu