Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Bozuk Olması

Muhsin
30 Aralık 2023 21:11

Öncelikle merhaba, ben 29/12/2023 tarihinde bir buzdolabı ve bir çamaşır makinesi aldım. Tabii eve getirene kadar bir sürü sorun yaşadım. Bu sorunlar 'Sen yukarı çıkaracaksın, biz bu sorunu onların yanında yukarıya çıkardık' şeklindeydi ve gelen montajcı arkadaşlar 4 saat bekletin, sonra fişe takın dediler. 4 saat sonra fişi taktık ancak cihaz çalışmadı. Servisi aradık, servis geldi ve 'Ana kart bozuk' dedi. Sonra gitti ve ardından servisten aradılar. Buzdolabının kargo esnasında ve biz yukarıya çıkarken bozulmuş olabileceğini söylediler. Değişim yaparlarsa fark ödememiz gerektiğini belirttiler. Parça değiştirsek belki randıman alamayacağımızı ifade ettiler. Şimdi bu konuda kim haklı kim haksız bilemiyorum. Biz yukarıya çıkarırken bozmuş olabiliriz ama kargodan gelme ihtimali de var. Hep ben hatalıymışım gibi geliyor. Arçelik'in hiç suçu yokmuş gibi. Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Hiç Arçelik'ten memnun değilim. Sayın yetkililerden gerekenin yapılmasını istiyorum.

16 Ocak 2024 19:19

Hiçbir sonuç a ulaşamadım neredeyse bir aydır 35000 TL vererek buzdolabı almışım ve Arçelik servisi çalışmayan hiç kullanılmamış urunu getirdiler ama ilk önce vura vura yukarı çıkartmışlar sonra bir gün sonra yardımcı olmuşuz diye ihale bize kalıyor servisin dayatmasıyla zorla ücretli dediler yeni çalışmamış buzdolabını bir daha para vererek değişim diyorlar insan vicdani olan bütün yetkililere sesleniyorum beni daha ne kadar mağdur edeceksiniz bir aydır evimde buzdolabı yok ve yıl 2024 bu kadar olunmaz hiç yetkili bu yazdıklarımı görmüyor mu bu kadar köklü bir firma sizin müşteri memnuniyeti böyle mi olur sizden yine rica ediyorum benim bu mağduriyeti mi giderin

10 Ocak 2024 00:29

Merhaba sayin Arçelik yetkilileri 26/12/2023 de aldığım buzdolabı bana bozuk geldi bunu bir daha buraya yazayım belki beni anlayan biri çıkar çünkü derdimi kimse anlamak istemiyor sayin yetkililer benim aldığım buzdolabını çağrı merkezi diyor ki ben urunu depodan almışım ve nakliye sırasında ürün bozulmuştur ve ben bu ürünü kayıtsız bir şekilde depodan almışım peki soruyorum size ben faturasız evraksız nasıl alabilirim soruyorum ama kimse bilmiyor Arçelik in Bodrum yetkili servini arıyorum hayır biz getirdik diyor ve servis diyor ki sen bu olayı kabul etmesen yani ihale bize kalacak yani teknik servis bbu bütün sen nakliyesini sen yaptın ve taşıdın ve fotoğrafları boşuna yapmamışlar şimdi soruyorum Arçelik yöneticilerine bu olayı inceleyecek biri yok mu beni o kadar mağdur ettiniz ki anlatamam sizden ricam bu mağduriyeti mi giderin

02 Ocak 2024 18:48

Hiçbir gelişme olmadı

02 Ocak 2024 18:47

Merhaba sayin yetkililer bu soruyu bütün yetkililere ve tüketiciye soruyorum bu fotoğraf da buzdolabın bir ezilme ve göçük var mi göçük yoksa bu kablolar nasıl ezilir acaba o kabloların ezile bilmesi için sihirbaz olmak gerekiyor Arçelik in tüketicinin yanında olması gerekiyor

02 Ocak 2024 12:16

Servisin veya daha önceden olan darbe her neyse bilemiyorum ama teknik servisin ve arcelikin bana yapdigi zulüm vallahi insanin düşmanı bile yapmaz yalnız bu asker ücretinin 17 olduğu yerde benim bayiden sıfır aldığım ürüne birdaga14000 TL vermek hangi adalete sigar acaba Arçelik in ver genel merkezin bir tek bildikleri yargısız infaz bütün tüketicilerin Arçelik aldıkları zaman bence 5 kere düşüsunler çünkü ne teknik servis bilgi ne de montajı yapan lar herkes ben yapmadım sen yaptın ne yapalım Arçelik i Allah havale ediyorum başka bir şey yapamıyorum

01 Ocak 2024 15:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emre
16 Eylül 2024 14:26
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
05 Mart 2024 14:36

Tuğba
10 Haziran 2024 13:31
Arçelik 'ten Aldığımız Ürünlerden Memnun Kalmadık
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik'ten Aldığım Ürünlerin Sürekli Arızalanması Ve Garanti Sorunu

Osman
02 Ağustos 10:35
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ayıplı Ürünü İletmesine Rağmen Değişim Kabul Etmiyor

Sezer