Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9140 Pmg Arızası

15 Mart 2023 22:06

9140 pmg ürünüm fabrika hatalı olması sebebiyle başvurmuş olduğum Tüketici Hakem Heyeti'ne istinaden değişim kararı ile ürünüm Arçelik tarafından değiştirilmiştir. Değiştirilen yeni ürün c** m*** servisi tarafından kuruldu fakat sıkma sırasında yeni üründe aşırı sarsıntı mevcuttur. Bunun üzerine c** m*** servisi geldi parça değişimi yapılacağını iletti. Zaten ürün Hakem Heyeti kararı ile yenisi ile değişmişti, değişim yapılan ürünün kurulum sonrasında personel tarafından kaba şekilde civataları çıkarılmıştır. (video eklendi) değişen ürünün parça değişimini istemiyorum, arızalı bu ürünün yenisi ile değişimini önemle rica ederim.

16 Mart 2023 12:59 (Şikayetten 14 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
18 Mart 2023 22:17

Arçelik tarafından arandım durumu aktardım fakat henüz çözüm ile dönüş olmadı, süreç uzadı.

30 Ocak 2025 22:09
Arçelik Ürünlerinde Ciddi Hasar Ve Yangın Riski!

Arçelik Çamaşır Makinemde Bitmeyen Sorunlar Ve Uzayan Tamir Süreci Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

01 Aralık 2025 12:33
arcelik-camasir-makinemde-bitmeyen-sorunlar-ve-uzayan-tamir-sureci-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
Tüm 9140 PMG Şikayetlerini Gör
Arçelik Kategorileri