Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 574508 MB Buzdolabı

Meltem
28 Şubat 2024 02:42

Arçelik'ten öğrenci paketi olarak çamaşır +bulaşık +buzdolabı seti satin aldım. Diğerlerinden memnunum lakin buzdolabım inanılmaz sesli çalışıyor. 574508 MB prosmartinverter. Evim 90 m2 yatak odama kadar motor çalışma sesi geliyor. Servis çağırdım sesin normal olduğunu söylediler lakin hiç normal değil. Elimde motordan gelen seslerin videosu var. 1990 li yılların babaannelerimizin buzdolapları gibi bağırıyor. Mutfakta oturmak tam bir işkence. Çözüm bulunmasını istiyorum.

28 Şubat 2024 14:22 (Şikayetten 11 saat sonra)
Meltem
29 Şubat 2024 17:34

Müşteri hizmetleri bulunduğum bölgede başka bir servise yönlendirdi. Az önce servis geldi. Lakin motordan gelen sesin normal olduğunu inverter buzdolaplarının hepsinde aynı yüksek ses olduğunu söyledi. Tamam o zaman üzerine 24 bin tl daha para verip daha yüksek model olan 278552 El modelini alsam aynı sıkıntıyı yaşar mıyım danıştım Arçelik'in tüm buzdolapları inverter teknolojili ve sesli çalışan motor olduğunu boşuna para verirmişim öyle söyledi. Fabrikalarda desibel ayarlarının dışarıda ve sessiz olmayan ortamda yapıldığını söyledi. O yüzden yazılan desibellerin ev içinde değişiklik gösterdiğini söyledi. Ev içinde kullanılacak bir aletin Arçelik tarafından böyle bir kontrol ve üretim yapılması şaşırtıcı. Ve buzdolabımı Almanya Bosch motor fabrikasında çalışan teyzemin esine dinlettim cevap olarak teknoloji ilerledikçe sesin azaldığını yaşadığım durumun normal olmadığını söyledi. Bu sesle ev içinde yaşamak mümkün değil. Uçuş personeliyim gündüz veya gece günün her saati istirahat etmek durumundayım ve bu motor sesi hayat ve uyku kalitemi olumsuz yönde çok etkiliyor. Ürünün iadesi için gereken işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Başka bir çözüme gerek yok Çünkü tüm buzdolapları yüksek sesli çalışıyormuş.

Levent sonucu yetersiz buldu

Levent
15 Aralık 2024 17:13
Arçelik Buzdolabının Gürültü Sorunu Ve İlgisiz Servis Deneyimi
Samed sonucu yetersiz buldu

Samed
24 Kasım 2024 17:47
Arçelik Buzdolabı Gürültü Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Bitmeyen Ses Sorunu

Hatice
07 Aralık 2024 17:54
Arçelik Buzdolabında Bitmeyen Ses Sorunu
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
06 Mart 00:59