Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2023 15:34

Amazonun yalan yanlış ürün gönderimi hk.

Hyperx Cloud Stinger Core PC Oyun Kulaklığı, 50 Hz - 18000 Hz, 7.1 Surround Ses (HX-HSCSC2-BK/WW) numaralı ürünü satın aldım. Ürün 7.1 ve bana gönderilen 5.1 özelliğe sahip. 6 şubatta hatalı gönderilen ürünü 7 şubatta doğrusunu göndermeleri için değişim yaptırdım kargoyla. 17 şubatta (bugün) tekrar dalga geçer gibi aynı ürünü bana yollamışlar. Katalogda yapılan hatadan dolayı ben mağdur ediliyorum ve bu süre zarfında gerçekten kulaklıktan soğudum. Böyle büyük bir firmanın katalog düzenleyicisinden tutun depodaki çalışan arkadaşlara kadar alınan notları zerre okumayan bir yapı olmuş. Şu an değişimde de sorun çıkartıyorlar. Gerçekten sıkıldım ve soğudum. Depodaki arkadaş bir düşünür hiç kullanılmayan bir ürün neden iade olarak gelir deyip 3 saniye düşünüp notu okusa doğru ürünü yollayacak fakat onu bile yapmıyorlar. Bugün de tam 35 dakika aynı konuşmayı anlattım. Depoya iade ürün giremeden ürün çıkamıyormuş. Aradaki beklenen günlerde mağduriyetim gittikçe artıyor. Bir an önce çözüme kavuşur umarım. Amazon firmasının prestiji şu an benim gözümde yerlerde.!
Aynı gönderilen ürünleri de fotoğraf olarak ekliyorum.

19 Şubat 2023 00:49

Amazonun barkod hatasından dolayı yanlış ürün gönderimi hk.

Hyperx Cloud Stinger Core PC Oyun Kulaklığı, 50 Hz - 18000 Hz, 7.1 Surround Ses (HX-HSCSC2-BK/WW) numaralı ürünü satın aldım. Ürün 7.1 ve bana gönderilen 5.1 özelliğe sahip. 6 şubatta hatalı gönderilen ürünü 7 şubatta doğrusunu göndermeleri için değişim yaptırdım kargoyla. 17 şubatta (bugün) tekrar aynı ürünü bana yollamışlar. Katalogda yapılan hatadan dolayı ben mağdur ediliyorum (7.1 ve 5.1 olan ürün katalog hatasından dolayı aynı barkoda sahipmiş) ve bu süre zarfında gerçekten kulaklıktan soğudum. Böyle büyük bir firmanın katalog düzenleyicilerinden kaynaklanan hatadan dolayı mağdur durumdayım. Şu an değişimde de sorun çıkartıyorlar. Gerçekten sıkıldım ve soğudum. Bugün de tam 35 dakika aynı konuşmayı anlattım. Depoya iade ürün giremeden ürün çıkamıyormuş. Aradaki beklenen günlerde mağduriyetim gittikçe artıyor. Bir an önce çözüme kavuşur umarım. Amazon firmasının prestiji şu an benim gözümde yerlerde.! Ürün linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B083Q6Q41G/ref=twister_B08TK6C3S5?_encoding=UTF8&th=1 Aynı gönderilen ürünleri de fotoğraf olarak ekliyorum.

27 Şubat 2023 09:58

Hiçbir şekilde tarafımla iletişime geçilmedi!

27 Şubat 2023 09:58

Kaç gündür bekliyorum

03 Mart 2023 19:38

Hala hiçbir dönüş yoktur

10 Mart 2023 20:15

Dönüş olmuyor hala. Bir ayı geçmiş kulaklığı kullanmıyorum bile sıfır paketli halde kenarda duruyor ve ben 2. Taksitini ödemeye devam ediyorum. Böyle global bir firmadan böyle bir geri dönüş almak çok ilgin. 12 taneden fazla müşteri hizmetleriyle konuştum hepsi stok bekleyin diyor. Herhalde taksit ödemelerini bitirdikten sonra ürünü stoğa ekleyecekler. Gram ümidim kalmadı. Asla amazondan teknolojik ürün almam. Çünkü elektronik kısımdaki katalog yazısını düzenleyen çalışan arkadaşlar bilgisiz şekilde konumlandırılmış. Arkası kapalı diye model nedir Allah aşkına ilkokul öğrencisi bir çocuk bile böyle bir model sunmaz. Şaka gibi.

10 Mart 2023 20:16

Ektedir

10 Mart 2023 20:16

Alttaki fotoğrafı bırakıyorum.

14 Mart 2023 23:05

An itibariyle 14.03.2023 herhangi bir dönüş yoktur ve bugün 14. Müşteri hizmetleri konuşmamı yaptım :)

14 Mart 2023 23:05

Sonuç yine hüsran

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
23 Eylül 22:43
amazon-yanlis-urun-iadesi-iddiasiyla-magduriyet-2.jpg
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Yanlış Ürün, Geciken İade Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Gönül
31 Ekim 20:18

Kullanılmış Ürün Yeni Gibi Satıldı Hesabıma Bağlanmıyor Mağduriyet Yaşadım

Rıdvan
16 Aralık 00:47
kullanilmis-urun-yeni-gibi-satildi-hesabima-baglanmiyor-magduriyet-yasadim-2.jpg
kullanilmis-urun-yeni-gibi-satildi-hesabima-baglanmiyor-magduriyet-yasadim-1.jpg

İade Kargom Günlerdir Alınmıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor!

Bünyamin
16 Aralık 11:13
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Hiçbir Talebim Yokken Siparişim İade Edildi Ve Açıklama Yapılmadı

Tolga