İstMarina Zara Şubesinde Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği

İstMarina Zara Şubesinde Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği
Tuğba
25 Kasım 2023 17:49

Ürün beden değişikliği için İstMarina Zara şubesine gittiğimde, personelin ürün istek bölümünde istediğimi ve yarım saat ila 45 dakika içinde alabileceğimi söylemesi üzerine mağazada oyalanmaya başladım. 20 dakika sonra denilen noktada 'ne olur ne olmaz' diyerek beklemeye başladım. Belirtilen zaman geçince dört personele durumu anlattım, hepsi depoyu arayıp olayı hızlandırmaya çalıştılar ve 'tekrar isteyelim' gibi yorumlar duydum. Sonrasında kasa personeli, iki adet stok olduğunu ama az önce satıldığını söyledi. 1 saat 15 dakika ürünün gelmesini bekledim ve doğal olarak sinirlenerek mağaza müdürünü çağırdım. Keşke çağırmasaydım; durumu anlatınca yardımcı olacağına ya da hatalarını düzelteceğine, gülerek konuşması sinirlerimi daha da bozdu. Böyle bir mağaza müdürünün olmaması gerektiğini düşünüyorum. Belki de stoğu olmayan bir ürün için saatlerce bekletildim. Bir daha asla bu mağazadan alışveriş yapmayacağımı ve çevreme de yaptırmayacağımı belirtmek isterim. Mağaza müdürünün tepkisinin şokunu hala atlatamadım ve ne kadar lakayıt ve amatör bir tutum sergilediğini düşünüyorum. B***** Hanım olarak adlandırılan kişi, öncelikle mağaza çalışanı olarak ve sonrasında mağaza müdürü olarak görev yapmakta olan bu şahıstan şikayetçiyim.

Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
05 Mayıs 2025 19:49