Berat sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Ankamall Zara Mağazasından Şikayetçiyim

Berat
03 Mayıs 2024 23:30

Ankara Ankamall Zara mağazasından bir eşofman aldım ve 4,5 gün sonra altında bir yırtık fark ettim. Sanırım benden önce biri giyip yırtmış olabilir. Ürünü mağazaya geri götürdüm ve iade işlemini gerçekleştirdiler; fakat aynı ürünü tekrar almak istediğimde, bana yenisini vermediler. 'Başka bir ürün alabilirsiniz, sonra tekrar gelirsiniz' dediler ve benimle tartışmaya başladılar. Başka bir arkadaşımı çağırdım ve aynı ürünü aldım. İlk kez bu Zara mağazasında böyle bir durumla karşılaştım. Diğer mağazalarda böyle bir durumla karşılaşmadım. Umarım gereken uyarıyı yaparlar. Kasada duran bayan personel, sanırım mağaza müdürüydü.

06 Mayıs 2024 19:39

Ankamall Pull and Bear mağazandan eşofman aldım 4.5 gün kullandım ve altına bir yırtık gördüm sanırsam benden önce biri denemiş ve altını patlatmış mağazaya götürdüm değişim için iadesini aldılar fakat aynı ürün ile değiştirmediler Sonrasında yok yine gelirsiniz diye değiştirmiyoruz dediler ben ürünümden memnunum tekrar almak istediğimde benimle tartışmaya girdiler ve tartıştık bir arkadaşımı çağırdım aynı ürünü aldırdım tekrar ilk kez böyle bir durum ile karşılaştım ve sürekli bu markadan alışveriş yapmama rağmen umarım gerekli uyarıyı yapacaklardır personal ismi fatura kesen buket sanırsam müdür bu durum markanın adını kirletir insanlar aldığında yırtık olabilir yırtılabilir v. B daha anlayışlı olmaları gerekir mesleğim gereği kasasada söyledim bu durumun takipçisi olacağım

Eylem
18 Ağustos 2024 21:35

Zara'dan Aldığım Ürün Hem Renk Soldu Hem Çekti, İade Talebim Var

Derya
16 Temmuz 2025 16:28
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
29 Ocak 2025 13:57