Rana sonuçtan çok memnun

Yves Rocher İzmir Konak Mağazasında İlgisizlik Sorunu

22 Kasım 2024 19:23
Rana'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisinin konuşurken ki güler yüzünden, beni dikkatli bir şekilde, çözüm odaklı dinleyip iletişim kurduğu için çok teşekkür ederim. Umarım işinizde her daim başarılı olursunuz. İyi günler diliyorum.”

İzmir Konak mağazasına bugün gittiğimde çalışanlar hiçbir şekilde ilgilenmedi. Cilt analizi, cilt bakımı ve makyaj gününden yararlanmak istediğimi söylediğim halde ne cilt analizi ne cilt bakımı ne de makyaj yapıldı. Almak istediğim ürünler olmasına rağmen, soru sormama rağmen doğru düzgün ilgilenilmedi ve üstüne kendi aralarında sohbet ettiklerini söylemek isterim. Yves Rocher mağazasından çok memnunum, bundan öncesinde hiçbir sıkıntı olmamıştı, ta ki Konak şubesine gelene kadar. Çalışanlar için gerekli uyarıların yapılmasını rica ederim.

23 Kasım 2024 11:19 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

23 Kasım 2024 11:26

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Rana
Rana
23 Kasım 2024 11:32

Victoria
31 Ağustos 2023 13:47
Yves Rocher İlgisizlik Ve Ürün Kalitesizliği!
Buşra sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 18:37
Yaren sonuçtan memnun değil

14 Şubat 2025 01:53
Yves Rocher Mağaza Kampanyasında Yanlış Ürün Ve Kaba Davranış
Zeynep sonucu yetersiz buldu

11 Ağustos 2023 19:14
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 22:02

Yves Rocher Kategorileri