Kaçmaz sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone'dan Alacak Ve Borç Karmaşası

Vodafone'dan Alacak Ve Borç Karmaşası
Kaçmaz
06 Kasım 2024 21:20

İyi akşamlar. Vodafone hakkında şikayetim var. Temmuz ayında babam vefat etti. Vodafone hattının tüm faturalarını ödedik. Bizim Vodafone'dan alacak olarak 737 TL var. Vodafone bu ücreti kızı veya annemin hesabına yatırmıyor. Nedeni ise babamın hesabı olması gerekiyormuş. Bu alacak parayı boşvermişken bize borç çıkardılar: 821.7 TL. Ve bu borç ödenmedikçe yükseliyor. Vodafone bize alacak ücreti ödemiyor. Ben Vodafone'dan alacak ücreti borçtan düşmelerini istedim. Kalanı ödemek istedim. Fakat kızı veya annemin borç ödemesinde hesap kabul ediliyor, fakat alacakta hesap kabul etmiyor. Bize alacak ücret için e*************@vodafone.com adresine ölüm belgesi, dilekçe, nüfus cüzdanı fotokopisi, veraset belgesini göndermemizi istediler. Ne kadar Vodafone'u arasam da mail atsam da doğru düzgün cevap vermediler. Baştan savdılar. Vodafone şubeye gittim, bu ödeme için sekme olmadığını söylediler. Bu borcumuzu ve alacağımızı ödemedikleri ve baştan savdıkları için Vodafone çalışanları ödesin. Umarım burası çözüm olur. Borcu yükseltiyorlar fakat alacak ücreti ödemiyorlar.

08 Kasım 2024 12:42 (Şikayetten 1 gün sonra)
08 Kasım 2024 12:42

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 17:17
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Borç Olmadığı Halde Sürekli Aranmak Ve Mesaj Almak

02 Ağustos 2025 01:17
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 02:57
Sevilay sonuçtan çok memnun