Can sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Rezerve Numara Gözükmüyor

31 Aralık 2023 18:50

Vodafone özel numara rezerve etme sistemini kullanarak iki adet numara rezerve ettim. Bir süre sonra rezerve ettiğim numaralardan bir tanesini satın almaya karar verdim fakat internet sitesine girdiğim zaman rezerve ettiklerimden sadece bir numara gözüküyor, ikincisi gözükmediği için satın alamıyorum. Destek olursanız sevinirim.

01 Ocak 2024 13:49

Dün rezerve ettiğim numarayı sistemde göremediğimi söyleyerek Vodafone için şikayet oluşturdum. Kendileri arayarak bu sorunun çözüleceğini, benim aranacağımı söylediler. Ancak az önce aradıklarında hiçbir numara ayırtmadığımı söylediler. Benim dün ayırttığım numaraya dair gelen SMS var ve ben o numarayı almak istiyorum gereğinin yapılmasını istiyorum. Teşekkürler.

01 Ocak 2024 13:48

31 Aralık 2023 19:12 (Şikayetten 22 dakika sonra)
31 Aralık 2023 19:12
Can
Can
31 Aralık 2023 19:27

Sorunu online hizmetlere yönlendirdiler. Umarım çözülür. Gerekli işlemleri sağladıkları için teşekkür ederim.

Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
19 Aralık 2023 15:17
"Online destek ekibiyle görüşüp başvurunun devamını sağladık, teşekkürler."
Arda sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 04:49