Vodafone Novafun World Uygulama Adı Altında Rızam Dışında Yapılan Üyelik!

14 Temmuz 2024 10:45

Şikayetimden hiçbir çözüm ve sonuç alamadım Vodafone novafun World diye bir uygulamaya rızam dışında üyelik uygulamışsınız ve 80 TL olan faturama 573 TL olarak yansıtmışsın bu haksız uygunlanan ücreti bir an önce silmenizi diliyorum yoksa bunu her yerde paylaşmak zorunda kalacağın

14 Temmuz 2024 17:05 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

14 Temmuz 2024 18:53

14 Temmuz 2024 20:18

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Bende aynı sorunla karşılaştım.

Vodafone Emekli Bireyi Zorlayan İzinsiz Novafun World Üyeliği Ve Aşırı Fatura Ücreti Şikayeti

Vodafone hattıma bilgim ve onayım dışında Novafun World isimli bir üyelik tanımlanmış. Normalde 567 TL civarında gelen f...

Yüksek Fatura Ve Fahiş Zam Şikayeti

Yüksek fatura bedeli. Bir yıldan uzun süredir kullandığım tarifenin taahhüt bitiminde bana önerilen yeni tarife ücreti b...

Vodafone Haksız Faturalandırma Ve Şikayetimle İlgilenmediler!

Vodafone HaksızFaturalandırma Ve Şikayetimle İlgilenmediler!

Yakup
Vodafone Müşteri Hizmetleri İletişimsizlikleri