Kerim sonuçtan memnun değil

Vodafone Müşteri Hizmetlerine Bağlanma

Vodafone Müşteri Hizmetlerine Bağlanma
25 Kasım 2023 04:50

Bir müşteri telefonda bu kadar bekletilmez ki arkadaş, işimiz gücümüz var. 'beklediğiniz için teşekkür ederiz.' denilip duruyor ve yarım saat oldu, kapattım. Bir daha aradım, neden açılmıyor? Bu telefonu Recep Tayyip Erdoğan'ı mı arıyoruz ki mağduruz, açılmıyor telefonlar. Ayıp ya, neden açılmaz ki bir telefon?

09 Ocak 2024 06:29

Vodafone müşteri hizmetleri beni aradı sinirsiz İnternet taahhüdümün biteceğini ve yeni sınırsız tariflerden tavsiye etti 1 olarak da 520 küsur sınırsız beş megabit hız sınırı olmayan kotasız internet bana ikinci olarak 650 TL küsur tam hatırlamıyorum sinirsiz bir paket 10 megabit İnternet 3 olarak hız sınırı olmayan gene sınırsız ama hız sınırı yok ben bu paketi istedim üstelik olarak söyledim almak istediğim hızı vercekmi ortalama başkalarında aldığı o hızı bana vermedi 820 TL'lik paketi aldıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım durumumu aynı şekil anlattım kusura bakmayın müşteri temsilcimizin hatası düzelteceğiz hız siniriniz var şu an da 10 megabit ama 820 lira ödüyorum diyorum 10 megabit isteseydim 650 kusurluğu alırdım diyorum sonra kusura bakmayın yarın size dönüş yapacağız dedi kesin konuşuyor dönüş olmadı müşteri hizmetlerini tekrar aradım dönüş olmadığının akşamı tekrar aradım dönüş olacak dendi 4 gün üst üste hala dönüş olmadı bir ay değiştirebiliyorum paketimi değiştirmemem için mi yapıyorsunuz bir ay sonra yapamıyoruz beyefendi deyip ben hattını değiştirince 11 ay cayma bedeli ödetmek için mi bunlar

Kerim
Kerim
25 Kasım 2023 04:52

50 dakika oldu hâlâ en yakın zaman diyor

28 Kasım 2023 17:08 (Şikayetten 3 gün sonra)
28 Kasım 2023 17:08

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

29 Kasım 2023 19:11

Rukiye