Vestel / Yetersiz Hizmet / Arızalı Ürün / MT'nin Surata Tel Kapatması

Vestel / Yetersiz Hizmet / Arızalı Ürün / MT'nin Surata Tel Kapatması
Berkay
26 Temmuz 2023 19:52

Daewoo d-TR ac12000 BTU/h a++ r32 inverter klima siparişi verdim. Montaja 10 gün sonra geldiler. Gelecekleri gün müşteri hizmetlerinden bir bayan arayıp evde kimse var mı diye sordu? Bende evde babamın bulunduğunu belirtirken telefonu suratıma kapattı. Sonrasında geldiler ve baştan savma olarak klimayı monte ettiler ve apar topar gittiler. (Ki klimanın sol tarafı 3,5 - 4 cm aşağıda, ki ilk kullanım da klima iç üniteden ( haliyle klimanın sol tarafından salona yoğun bir şekilde su damlatıyor.)
Ki Hem yamuk takıldı, Hem Hortum geçirileceği duvar tarafında 20 cm çapında gerekenden 4 kat fazla bir hasar ile maddi zarar verildi.
Müşteri hizmetlerini aradığımda bundan kaynaklı sorun için 10 gün sonrasına bir daha saçma bir randevu verildi. Ben bu klimayı sadece 1 gün kullanabilmiş iken bundan kaynaklı bu şekilde mağdur edildim. Eğer ben bu klimayı aldıktan sonra 1 ay boyunca firma ve ürün kaynaklı nedenlerden kullanamayacaksam bu ürün ve bu hizmeti satın almanın değeri nedir ki. Bütün Vestel ve hizmetlerinden şikayetçiyim.
Ne bu ürünü, ne bu firmayı, ne de hizmet sağlayıcılarından şu ana kadar kalitesiz bir hizmetten başka bir duruma rastlamadım.

Berkay
26 Temmuz 2023 19:47

Ki bu kadar sorundan sonra yine baştan savma hiçbir şey olmamış gibi formaliteden bir kontrol'den başka ne çözüm üretebilirsiniz sabırsızlıkla bekliyorum. Bu klimanın tamiri ne kadar sürecek benim duvarımdaki iki el büyüklüğündeki maddi hasarım tazmin edilecek mi? Yamuk klima düzgün bir şekilde sabitlenecek mi? Müşteri temsilciniz suratıma telefon kapattığı için özür dileyecek misiniz? Ki aldıktan 10 gün sonra klima montajı yapıldı; Aynı gün arıza çıktı ; 10 gün sonrasına randevu verildi. Daha klimayı hepi topu 1 gün kullanamadık.

27 Temmuz 2023 14:10 (Şikayetten 18 saat sonra)

Huseyin

Selim
01 Ağustos 2024 14:08

Duygu
28 Haziran 2024 17:59
Vestel Teknik Servis Montaj Sorunu Ve İlgisiz Hizmet!
Vestel Kategorileri