Ercan
25 Eylül 2023 10:42

Kasım 2021 yılında sıfır teslim aldığım daireme aynı ay içerisinde Vestel klima satın aldım ve montajını servis tarafından yaptırdım. Montaj yapıldıktan sonra İstanbul Başakşehir gibi bir yerde kasım ayında klimayı kullanamayacağım için hiç açıp denemedim. 2022 yılının yaz aylarında hava sıcaklığından dolayı klimayı açmak istediğimde, klimanın soğutmadığını fark ettim. Bunun üzerine Vestel müşteri hizmetlerini arayarak servis talebinde bulundum. Ancak gelen servis, klimamda gaz kaçağı olup olmadığını kontrol etmeden gaz basıp gitti. Ağustos ayının başında tekrar klimayı kullanmak istediğimde yine soğutmadığını fark ettim ve 19 Ağustos'ta tekrar servisi aradım.

Servis ekipleri ancak ayın 28'inde geldi ve klimada gaz kaçağı olduğunu söyledi. Ayrıca klimanın montaj yapıldığı boru hattının müteahhit firmaya ait olduğunu ve bütün boruların geçtiği duvarların kırılması gerektiğini ve bu işlemi yaparsak yaklaşık 15 bin tl tutacağını söyledi. Bunun üzerine müteahhit firmayla görüştüm ve gelip kontrol etmelerini istedim. Yaptıkları kontrollerde sorunun döşenen borularda olmadığını ve montaja gelen Vestel servisinin iç ünite montajında kırık olduğunu tespit ettiler. Müteahhit firma, sorunun kendilerinde olmadığını ve bunun Vestel'in ödemesi gerektiğini söyledi.

Ancak bir haftadır Vestel'den hiçbir geri dönüş alamadım. Bu durum beni ve müteahhit firmayı mağdur etmektedir. Gelen servis ekiplerinin gereksiz kendinden emin tavırları insanı sıkıntıya sokmaktadır.

Müteahhit firmaya gönderilen **  servisi daha bilgili ve sorunu çözmek için gelmişlerdi. Vestel'in hatasından dolayı mağdur durumdayım ve iş yapmamak için akıl verip giden servis ekipleriyle uğraşmak zorunda kalıyorum. Üstelik montaj yapılan yerler kontrol edilseydi bu sorun yaşanmayacaktı.

25 Eylül 2023 16:53 (Şikayetten 6 saat sonra)

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
18 Temmuz 2023 15:15
Adile sonuçtan hiç memnun değil

Adile
23 Ağustos 2023 12:32
Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
06 Eylül 2023 21:00

Gözde
09 Temmuz 2024 13:56
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klimam Gaz Kaçağına Rağmen Tamir Edilmedi, Mağdur Edildim

Hasan