Erdem sonucu yetersiz buldu

Vestel Klima İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Erdem
10 Haziran 2024 00:10

Vestel'den aldığım sıfır multi klima, kurulum aşamasından sonra hiç çalışmadı ve P4 hatası veriyor. Saç kurutma makinesi bile daha çok soğuk hava veriyor. Verdiğim paraya yazık oldu; 2 haftadır İzmir'in sıcağında Vestel klima aldığım için sıcakta oturuyorum. İşin garibi, 10 yıllık eski klimam evi buz gibi yapıyordu, ancak Vestel odayı soğutmuyor. İlk kurulum aşamasından sonuna kadar facia bir marka. Diğer bilindik markaları alın, çok pişmanım. Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.

12 Haziran 2024 19:39

Vestel'den aldığım sıfır klima ilk günden beri arızalı defalarca servis geldi yapılmıyor 14 gün iade hakkim var kullandırtmıyorlar Vestel'i arıyorum müşteri hizmetleri iade hakkınız hiçbir zaman yok diyor böyle saçma bir firma olamaz param çöp oldu arızalı cihazlari satıyorlar insan sattığı urunu test etmez mi böyle bir firma yok uc kuruş fazla verin bilindik bir ürün alin cihaz uyarıdan geçilmiyor ben yandım siz yazık olmasın

12 Haziran 2024 19:33

Vestel'den sıfır aldığım multi klima montajı olduğu ilk günden beri arızalı ya sıcak üflüyor ya da habire uyarı çıkıyor 2 iç ünite olan klimanın çalışmayan ünitesinden bile sanki çekiç sesi geliyor bu da gece evde biri var sanıyorsunuz defalarca geldiler olmuyor iade hakkımı kullanmak istiyorum diyorum iade çok zor diye oyalıyorlar Vestel'in kendi müşteri temsilcisini arıyorum iade diyorum hakkim 14 gün içinde öyle bir hakkınız yok diyor bu firma tamamen satana kadar alırsanız paranız çöp az bir fark verin bilindik marka alin param çöp oldu Vestel asla ürünün arkasında durmuyor arıza ürünleri denemeden test edilmeden müşteriye satıyor paranızla rezil olursunuz sakin diyeyim paranız çöp olsun derseniz gidin Vestel alin

10 Haziran 2024 13:12 (Şikayetten 13 saat sonra)

Orhan

Ömer
13 Temmuz 2024 12:08

Furkan
17 Temmuz 2024 17:41
Vestel Klima Soğutmuyor, Sürekli Gazı Bitiyor?

Vestel Kategorileri