Cem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel JVC Televizyon Yetkili Servis Sorunu

02 Ağustos 2024 14:47

3 ay önce sıfır olarak aldığım JVC marka televizyonun yetkili servisi Vestel çatısı altında yapılıyor. İlk kurulumda hoparlör bozuktu değişim yapıldı yetkili servis tarafından. Aradan 1 ay geçti ve cihazın kumandasının yön tuşları zayıf basmaya ve cihaz kendi uygulamalarında donma, kasma ve kendiliğinden kapanma şikayetleriyle tekrardan Vestel müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. 27.07.2024 tarihinde. Bunun üzerine 01.08.2024 tarihinde toprak teknik olarak bildiğim Avcılar bölgesine bakan yerden teknik servis sorumlusu arkadaş geldi. Kumandasını değiştirdi ancak yazılım işlerine onun bakmadığını aynı gün içinde 17:00-19:00 saatleri içinde farklı bir arkadaşın geleceğini söyledi. Bunun üzerine belirlenen saatte gelen giden olmayınca saat tam 19:00da Vestel müşteri hizmetlerini aradım ve ulaşım sağladım. Kadın bir müşteri temsilcisi bana yoğunluk olduğunu ve gece 23:00'a kadar hizmet gelebileceğini ve beklemem gerektiğini söyledi. Gelmeme durumunda servisin arayıp bilgi vereceğini de ekledi. Bunun üzerine 1 buçuk saat sonra tekrar müşteri temsilcisine arayıp bağlanmaya çalıştım ama hiçbir numara bekleme müziğinden öteye gitmiyor bazen de çağrı kendi kendine kapanıyordu. Tam yarım saatlik beklemenin ardından saat 21:00 civarı müşteri temsilcisine ulaşabildim ve uzun uzadıya tekrardan derdimi anlattıktan sonra şikayetimin kapatıldı olarak gözüktüğünü beyan etti. Yani gündüz gelen arkadaş kafasına göre diğer şikayeti de kapatmış ve ben 17:00dan 21:00a kadar servis gelecek diye evimde rehin kaldım. Ne markete gidebildim ne dışarı çıkabildim. Bu sorumsuz Vestel firmasından ve Avcılar yetkili teknik servisi toprak teknik'ten şikayetçiyim. Allah'a havale ediyorum

06 Ağustos 2024 13:36

Vestel Avcılar toprak teknikten beklediğim hizmeti bir türlü alamadım. Vestel müşteri hizmetleri de hiçbir şekilde yardımcı olma niyetinde değil. Koskoca Avcılar bölgesinde 1 tane servis ve o servisin de sadece 1 tane ekibi varmış söylediklerine göre. Geçtiğimiz hafta evime gelip kumandamı hoparlörümü değiştiren şahıs ekstradan yazılım görevlisi bekliyorum dediğimde '' abi ben yazılımcı değilim yazılımdan anlamıyorum ona farklı bir ekip bakıyor'' dedikten sonra evimden çıkmış ve kaydımı da tamamen kapatmıştır ve genel merkeze bilgi vermediği için ben 5 saat boyunca, yazılımcı gelecek beklentisiyle evimde rehin kaldım. Şimdi aradan 4 gün geçti ve Vestel beni arıyor benim husumet yaşadığım ve yazılımdan anlamadığını söyleyen ekibi tekrar evime sorun çözmek için göndermeyi teklif ediyor neymiş başka ekip yokmuş hepsi yıllık izindeymiş. Ben bunu kabul etmiyorum deyince de efendim 15 gün boyunca hizmet alamazsınız başka servisimiz yok vs diyerek resmen mağdur etmeye çalışıyor. Ben Vestel genel merkezinden de Vestel toprak teknikten de şikayetçiyim ve bütün yasal haklarımı kullanacağımı belirtirim.

Cem
Cem
02 Ağustos 2024 15:12

Bu olayların ardından hiç haber vermeden 02.08.2024 tarihine randevu vermişler. Benimle görüşse bugün işlerim olduğunu söylerdim ve randevu istemezdim. Tekrardan pazartesi gününe aldırdım. Vestel müşteri hizmetleri bitmiş

07 Ağustos 2024 15:59 (Şikayetten 5 gün sonra)

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
05 Haziran 2024 18:24

12 Temmuz 2023 13:58

Ayşe
31 Ekim 2023 22:09
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
10 Şubat 2025 14:58
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Televizyon İle Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Beklentisi

Serdar