Ergin sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 21:48

Vestel buzdolabı kurulumu için iki kez servis geldi. Her ikisi de uzman olmayan kişilerdi ve yer zeminin eğri olduğunu söylediler. Ancak terazi ile yaptığım ölçümlerde yer zemininin eğri olmadığı anlaşılmaktadır. Kurulum ekibi ya bu işi bilmiyor ya da buzdolabı hatalıdır. Evdeki tüm beyaz eşyaların Vestel marka olması beni hem servisinden hem de ürünlerinden soğuttu. Vestel'den aldığım ürüne pişmanım ve servis ile ekip temsilcisi yönünden asla memnun değilim. Buzdolabı kusurlu olduğunu söyleyemeyecek kadar evin yer zemini düz olmasına rağmen 'evinizin zemini eğri' diyebilecek kadar işini bilmiyorlar. 'Türk malı, yerli olsun' diyerek Vestel tercih ettim ama maalesef memnun kalmadım.

30 Kasım 2023 20:03

Yetkili servis yetersiz ve müşteri devamlı kusurlu gözüküyor ile bakıyor yer abartılı eğri dedi terazi ile bakıldı öyle değil buzdolabı kapağına az malzeme koyulacakmış insan ile alay geçer gibi karşısındaki insanı bilgisiz görmesi her bir sıkıntı için illaki müşteri odaklı bahanesi var

Ek
Ek
30 Kasım 2023 19:54

Müşteri temsilcisi buldu çok basit çözüm kapaktaki yük miktarı azalt demesi tam Türk işi oldu Vestel demek istediği şu araba veriyorsun yan koltuk kullanma ya da 80 kg fazlası yan koltuğa oturma buzdolabı yapmışsın yan kapak yükünü azat ne demek çözüm mü bu Allah aşkına bu fabrikada yapılırken oraya meyve suyu su koyup denenmiyor mu eğer kapak bu yükü çekmezse oraya bir şey konulacak şekilde yapmazsınız bizi de yanıltmazsınız teknik ekibinize çok selamlar bu işi layıkı ile cevaplamış Vestel buzdolabı pişman oldum kesinlikle görüşüm değişti ürünün arkasında duracağınıza müşteri ile kavga ederek haklı oluyorsunuz yazıl günah 20.000 bin kimse kolay kazanmıyor

30 Kasım 2023 09:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

30 Kasım 2023 13:40

01 Aralık 2023 10:55

Vestel bu buzdolabı hakkında arayıp geldiler elimizden gelen bu teknik bu sorun yoktur demekle yetiniyor bu evde 3 tane çocuk yaşıyor bu kapak illaki kopup ya da kırılıp can yakmasımı gerek eskiden de orada başka marka buzdolabı kullanıldı aynı sorun yaşanmadı bu kadar müşteriye karşı sorumsuz olamazsınız.

01 Aralık 2023 10:59

Bu konu hakkında hiçbir şey yapılmamış kusuru devamlı müşteride aramakta bırakın eskiden de aynı yerde başka marka buzdolabı kullanıldı hiçbir sıkıntı çıkmadı kapakta sizin çözümünüz kapak kısmını malzeme koymanız demekle oluyorsa kapak kısmındaki gözlerini iptal edin bizde alırsak ona göre alırız

Serkan
06 Temmuz 2024 13:10
Sanat sonuçtan hiç memnun değil

Sanat
10 Ekim 2024 00:48

Merve
21 Eylül 2023 18:49

Erkan
14 Eylül 2024 11:28
Menekşe sonuçtan hiç memnun değil

Menekşe
08 Haziran 2023 14:07