Vestel Çamaşır Makinesi: Gürültü Ve Sallantı Sorunu Çözülmüyor

23 Aralık 2024 14:492.414

Ürün çamaşır makinesi. Çok sallanıyor ve de çok ses çıkarıyor. Defalarca servis gelmesine rağmen ve de alınıp incelenmesine rağmen sorun yok deyip geri gönderiliyor. Elimde bir sürü videosu var. Makinede sorun olmasa neden değişim talep edeyim. İki gün neden makinemi göndereyim. Yol gösterin diyorum, yapabilecek bir şey yok servis kaydı açabiliriz ancak diyorlar. Sorunu kimse çözmüyor daha bir yıllık makine. Vestel'den aldığıma çok pişman oldum.

24 Aralık 2024 15:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Yaren
31 Ocak 2025 18:40

Artık şikayet almaktan bıktım komşulardan, neden yardımcı olamıyorsunuz? Paramızla neden rezil oluyoruz? Bir şey yok deyip gönderiyorsunuz bu videoları uyduruyor muyuz sanki biz. Lütfen yardımcı olun artık

28 Nisan 2025 23:55

Yaren hanım kolay gelsin aynı çamaşır makinesini bende aldım Ultra sessiz olarak aldım maalesef eve traktör almışız sizin probleminiz nasıl çözüldü

Vestel Cmı 108222 Wıfı 10 Kg 1200 Çamaşır Makinesi Çok Ses Çıkarıyor

9 Ekim 2023 21:058.027

Vestel'den aldığım çamaşır makinesi çok ses çıkarıyor diye servis kaydı açtım. Servis bugüne kadar 4 kere evime geldi. İ...

2 Destek

Tümünü Gör
Vestel Beni Bu Makineden Kurtarın

Vestel Beni BuMakineden Kurtarın

Ali
Vestel Çamaşır Makinesi Çalışmıyor

Vestel ÇamaşırMakinesi Çalışmıyor

Hilal
Vestel Servisten Tamiri Oldu Diye Gelen Makinenin Sesi!

Vestel ServistenTamiri Oldu Diye Gelen Makinenin Sesi!

Aysun
Vestel En Sessiz Dediği Makinede Kronik Arızayı Çözmedi, Garanti Bitti!

Vestel En SessizDediği Makinede Kronik Arızayı Çözmedi, Garanti Bitti!

Orçun
Vestel Dijital Ekran Hata Veriyor