Vestel Buzdolabı Matkap Sesi Sorunu

17 Mart 2024 15:561.608

Bayii referansıyla ve memnun kalmazsanız 1 ay içinde değişim/iade hakkınız var teminatıyla Vestel buzdolabı aldık. Kurulduğu günün gecesi dolaptan matkap sesi gibi ses gelmeye başladı, belli aralıklarda oluşup 15 dakika kadar devam edip kesilen bir ses. Hemen video kayıtları aldım Yetkili servisi çağırdım. Servis geldiğinde videoyu izlettim o sesi duymak için bir süre bekledi fakat ses gelmedi, titreşim olabilir, aynı ses çıktığında dolaba kuvvet uygulayınca ya da yerinden oynayınca geçip geçmediğini kontrol edin dedi. Dediklerini yaptım bunun da videolarını çektim. Hiçbir şekilde düzelmiyor ama dediğim gibi ses belli aralıklarla devam ediyor. Yepyeni dolapta neden bu sorun yaşanır ve neyden kaynaklandığı hakkında neden teşhis konulamaz. Yeni dolaba tornavida tamir vs neden yaptırmaya izin vereyim. Zaten bin şüpheyle yaklaştığım bir markaydı Vestel, fakat bir şans vermek istemiştim maalesef resmen mağdur oldum. Var olan sorunu ispat etmeye çalışıyorum ve yine maalesef asla sonuç alamıyorum. Cihazın değişimini talep ediyorum. Bu da mümkün değilse paramı iade edip dolabınızı alabilirsiniz. İaden gerçekleşirse de farklı markadan yana tercihimi değiştirmeyi düşünüyorum. Tarafıma ivedilikle dönüş bekliyorum.

18 Mart 2024 11:01 (Şikayetten 19 saat sonra)

19 Mart 2024 01:08

Bugün bir dönüş olmadı maalesef umarım yarın ilgilenirsiniz. Yarın Giresun Eynesil deki ürünü aldığım bayinize gidip değişimini talep edeceğim beni teknik servis ile uğraştırmayın. Alana kadar ilgi alaka harika aldıktan sonra ilgi sıfır. Ciddi anlamda sınıfta kaldınız.

Barış
Barış
19 Haziran 2025 19:17

Bende yıllar önce aldığım buzdolabında 4. Aydan itibaren sorun yaşadım. O zamanın en pahalı dolabıydı. Defalarca servis gelip gitti çözülmedi problem. Değiştirmediler iade almadılar. Geçici çözümler oldu. Bir kaç ay düzgün çalışıyor sonra yine aynı. Sürekli servis çağırıyoruz. En sonunda servisin biri biz sizi çok üzmüşüz dedi ve buzdolabımızı değiştirdi. Sıfır dolap geldi. Dolap eve gelene kadar inanmadım. Uzunca bir süre sorunsuz kullandık yeni dolabı. Şu anda sizin videodaki aynı matkap sesi geliyor. Çözüm üreteceklerini düşünmüyorum garantisi de yok. Sonuç Vestel pişmanlıktır. Buzdolabı için diyorum bunu diğer ürünlerini kullanmadım. İade almıyorlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapabilirsiniz

Kaan
Kaan
Benzer Şikayeti Var
18 Mart 2024 13:17

Bizde yerli malı paramız yurt dışına gitmesin diye ürün alıyoruz ürünlerinin arkasında durmuyorlar

Vestel Arıza Yapan Buzdolabının Yerine Verilen Buzdolabı Da Bozuldu

Syn
4 Mart 2024 13:522.757

Vestel'den bir buzdolabı satın aldım, garantisi bittiğinde gövdede kaçak oluştu ve gazı bitti. Sağ olsunlar, kendi hatal...

Vestel Buzdolabında Sürekli Sorunlar ve Yetersiz Hizmet

Furkan
Furkan
8 Ekim 2024 16:047.724

Vestel'den aldığım buzdolabı gelir gelmez soğutmadı. Servisi çağırdığımda motorunda sorun olduğunu, değişmesi gerektiğin...

Tümünü Gör
Sürekli Arıza Veren Vestel Buzdolabı!

Sürekli ArızaVeren Vestel Buzdolabı!

Vestel Ürünün Arkasında Durmuyorlar!

Vestel ÜrününArkasında Durmuyorlar!

İsmail