Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 10:55

03.07.2023'te almış olduğumuz Vestel bulaşık makinesi 3 defa ana kart yandı.
A** K*** TEKNİK07 adına yetkili servis her geldiğinde böceklenmeden yandığını söyleyip (sanki çölde yaşıyoruz da) fabrikaya farklı arıza olduğunu bildirmiş. Yaptıkları işçiliğin detayı aşağıda görselde mevcut. Vestel müşteri hizmetleri arıza kaydı açtığını söylüyor. Yetkili servis firmanın fabrikasına mail attığını, atılan mail'in ana kartla alakalı olmadığını söylüyor. Ekipler sistemde arıza kaydını farklı bildirmiş. Hem Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım, hem de asılsız beyandan yetkili servisi mağduriyetimden dolayı mahkemeye vereceğim.

26 Ekim 2024 12:18

03.07.2023 tarihinde boykot amaçlı eşimin adına aldığımız bulaşık makinesi 2024 ağustos ayı itibariyle 3 defa ana kart arızası verdi garanti kapsamında olan makinenin onarımı için ücret talep ediliyor şimdi ben bu cihazı yakıp sosyal medya'da paylaşacağım ve Vestel alacaklarına gidip Yahudilik malları alsınlar en azından kullanışlı her platformda Vestel'in vasıfsız, kabiliyetsiz ve beceriksiz bir ekibi olduğunu dile getireceğim.

09 Eylül 2024 17:34

23.07.2023 tarihinde Vestel'den almış olduğumuz bulaşık makinesi 13 ay içinde 3 defa arıza yaptı gelen teknik servis ((FAİKKAYATEKNİK07) ) ana kart yandı ve gerekçe böceklenme😁 12 yıllık Samsung çamaşır makinesi, 8 yıllık Profilo buzdolabı ve 4 yıllık Bosch fırınımız aynı alan için lakin onlara bir şey olmuyor bir tek Vestel ürünü arıza yapıyor her defasında aynı sebepten gülünç durum. Daha önce bildirdiğim şikayetim için en kısa sürede tarafınıza çözüm merkezimiz tarafından ulaşılacaktır diye mail geldi çözüm yok, ana fabrikanın müşteri hizmetlerini arıyorum yine tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır diyor lakin çözüm yok Vestel bu kadar zayıf ve reklamları çok şaşalı bir sıradan düz firma ne onarım, ne ürün değişimi istemiyorum tek istediğim teknik servis gelsin böceklenmeden ana kart yanıyor diye bize belge versin bende Antalya Kepez Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Mevcut değerde ürünün maliyetini talep ediyorum. Şunu da ifade edeyim yerli marka olduğu için aldığım Vestel ürünlerinden dolayı pişmanım pişmanım pişmanım

06 Eylül 2024 16:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Fehmi
20 Eylül 2023 11:02

Başarı
19 Ağustos 2024 11:02
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
31 Ocak 2024 14:35
"Murat bey iletişime geçti ürünün değişimi için çözülmesi gereken bir sorun çözüm içinse teşekkür ederim"

Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalı Ve Servis Çözüm Sunmuyor

Yasemin