Vestel Ankastre Ocak Kısmının Çakmaklarının Sürekli Arıza Çıkartması.

Vestel Ankastre Ocak Kısmının Çakmaklarının Sürekli Arıza Çıkartması.
22 Şubat 2024 21:113.976

2020-06-12 tarihinde set üstü ankastre aldım. Ürünün kurulumundan yaklaşık 6-7 ay sonra çakmak kısmında arıza meydana geldi. Servis, gaz hortumundan kaynaklandığını belirterek değişim yaptı. Aradan yaklaşık bir buçuk yıl geçtikten sonra aynı arıza tekrarlandı. Bu sefer ürünün garantisi bitmişti ve servis, sıvı teması olmasından kaynaklandığını ifade etti. Servisin gözü önünde çakmak üzerine su dökülerek, arızanın çakmaktan kaynaklanmadığına dair video çekildi. Tekrar teknik servisi arayarak ürünün kusurlu olduğunu ve değişmesi gerektiğini belirttim. Ancak bana, garantisi bittiği için ücret karşılığında işlem yapılacağı söylendi. Bunun üzerine sürekli sıkıntı yaratan çakmak kısmını kullanmaktan vazgeçtim. Çünkü biliyorum ki tamir edilse bile aynı hatayı tekrarlayacak ve boşuna servise para ödemiş olacağım. Daha önce başka bir beyaz eşyada da benzer sorunları yaşadık. Şimdi ise ocak sürekli kendi kendine çakmak çakıyor ve durmuyor. Servisi arayıp şikayetimi dile getirdim fakat 'Sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemli' diyerek yine garantisi bittiği için ücret karşılığında tamir teklif ettiler ve 'Sizi farklı yerlerde şikayetlerinizi görmek istemeyiz' diyerek yardımcı olmadılar. Ayıplı ve kusurlu bir ürün satıldığını düşünüyorum ve bu durumdan ciddi şekilde rahatsızlık duymaya başladım.

23 Şubat 2024 11:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

Emirhan
23 Şubat 2024 20:52

Benimle iletişime geçildi fakat bir çözüm bulunamadı yine ürünün servise gitmesi ve ücret karşılığında yapılacağı söylendi ve üstüne şikayetiniz üzerine aradık sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemli deyip yine dönüp dolaşıp sonunu garantisi bittiği için paraya bağladı. Ürün garanti kapsamında arıza verdi gaz musluğu dendi ürünün garantisi bitti sıvı teması oldu bana ayıplı ve kusurlu ürün satıldı.

27 Eylül 2024 18:072.890

20.07.2023 tarihinde Vestel Eğik Beyaz Set Ankastre almıştık. Alalı 14 ay oldu ve hala garantisi devam etmekte. Ürünle y...

1 Destek1 Yorum

Vestel Ankastre Ocak, Çözülemeyen Sorun

Vestel AnkastreOcak, Çözülemeyen Sorun

Melihcan
Vestel Pişmanlık Garantili Ürün Diye Servis Erteleniyor

Vestel PişmanlıkGarantili Ürün Diye Servis Erteleniyor

Sezgin
Vestel Döküm Ocak Leke Şikayeti Çözülemiyor!

Vestel Döküm OcakLeke Şikayeti Çözülemiyor!

Sevim
Vestel Firması Tarafından Yaşadığımız Sorun