Taylan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 55U9501 4K Smart TV // TV Arkasından Gelen Ses Hakkında Şikayet

14 Mart 2023 23:23

Vestel 55U9501 4K Smart TV model bir televizyonum var. Bu televizyon Ocak 2022’de alındı ve garantisi hala devam ediyor. Bu televizyonun arka panelinden görüntü modu "doğal" da iken çok ciddi bir sinyal sesi-cızırtı geliyor.

Bu şikayet doğrultusunda 19.01'de 8091523029, 25.01'de 8091631573, 21,02'de 8092053128 numaralı hizmet talepleriyle tam 3 kez Vestel servisten çözüm-tamir istedik. İlk geldiklerinde TV'nin bir kartını değiştirdiler, 1 gün sonra sorun tekrar etti. 2. Gelişlerinde TV'yi atölyeye götürüp Ledlerine modifikasyon yaptılar ancak hiçbir şey düzelmemiş olarak geri getirdiler. 3. Kez servis çağırıp artık değişim istediğimizde TV'yi yine atölyeye götürüp yine ledlere modifikasyon yapmayı önerdiler.

Bunu zaten yaptıklarını tekrardan aynı işlemi yapmalarını istemediğimizi değişim talep ettiğimizi duyunca da TV'den gelen ses TV'nin kendi çalışma sesi dediler ve işin içinden çıkmaya çalıştılar. Madem bu TV'nin kendi sesiydi, 3 kez evime gelen teknisyenleriniz neden bu TV'de arıza var dedi? Neden 3 kez Karşıyaka Vestel Servis arızayı onaylayıp çözmeye çalıştı?

Neden 3.kez geldiğinde bir öncekinde yapılan işlem tekrar yapılmaya çalışıldı? Sizin servisiniz sağlam bir TV ile sorunlu TV'yi ayırt edemiyor mu? Beni henüz 1 yıllık ve garantisi devam etmesine rağmen üretim hatası, bozuk bir TV ile yaşamaya mahkum etmeye çalışıyorsunuz. Kabul etmiyorum.

Lütfen birileri sesimi duysun ve yasal hakkım olan ürün değişimi için bana yardımcı olsun. Hakkımı yasal yollarla aramak istemiyorum. Üretim hatası olan bozuk bir televizyonu 3 kere evet bu televizyon arızalı diye evimden alıp, 3'ünde de çözüme kavuşturmadan geri getiren.

1 aylık 3 kez servise gidip gelme sürecinin sonunda sizin televizyon meğer bozuk değilmiş diyerek konuyu kapatan Vestel'den şikayetçiyim... Lütfen yapıcı olun, lütfen çözüm odaklı olun. Bu TV'nin sorunlu olduğu aşikar, evimizde TV izleyemez olduk sizin yüzünüzden. Madem Vestel ile olur neden olmasın, gelin bu televizyonu benden alıp yerine yenisini getirin. Garanti kapsamında bu benim yasal hakkım.

profile profile profile
17 Mart 2023 14:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

22 Mart 2023 10:10

Bu yaşanan rezaleti daha ne kadar uzatacaksınız? Fabrika Yetkilileriniz ve Servis Sorumlularınız benimle iletişime geçti. Önce fabrikadan arayan arkadaş değişim yapılabileceğini söyledi. Ardından evime teknisyeniniz geldi bu videonun aynısını kendisi de çekti. Değiştirecekler, prosedürü yapıyoruz dedi. Bugün servisiniz arayıp televizyonu atölyeye alacağız işlem uygulanacak diyor. Rezilsiniz. Şu bozuk televizyonu 3 kere atölyeye alıp tamir edemediniz. Şikayetim üzerine 4. Kez alıp yine biraz kurcalayalım diyorsunuz. Garantisi olan bir ürün için ısrarla değişim vermek istemiyorsunuz. Bu benim Yasal hakkım. Su televizyona en az 10 yetkilinin saatlerce mesaisini harcadınız değiştirmemek için. Değiştirmemek için harcadığınız mesai sizi daha çok zarara soktu farkında değilsiniz. 4. Kere televizyonu atölyenize vermeyeceğim. Değişim istiyorum.

23 Mart 2023 17:35

Güncelleme: Bu şikayet üzerine benimle iletişime geçen Vestel çözüm önerisi olarak televizyona 40 gün önce yaptıkları bülten uygulamasını tekrar yapmayı öneriyor ve değişimi onaylamıyor. Ne kadar çözümden uzak, tüketicinin halinden anlamayan, hatasını kabul etmeyen, gerçekten bir işiniz düştüğünde sizi mağdur eden bir marka olduğunu herkes görsün. Vestel'le olmaz. Neden olsun ki?

03 Nisan 2023 10:27

Arkadaşlar bunu herkes görsün, Vestel TV almayı aklının ucundan bile geçirmeyin. 2.5 aylık bütün bu süreç sonunda Vestel beni arayıp bu televizyonda arıza olmadığını söyledi. Herkes görsün, nasıl bir marka olduklarını. Beni garantisi olan bozuk bir televizyon kullanmaya zorluyorlar. Hatalarını kabul etmiyorlar. Ben size hakkımı helal etmiyorum. Beni mağdur ettiniz, sinirden ağlattınız. Helal etmiyorum. Umarım bu para, bu hak bir yerlerinizden çıkar ve ödeşiriz.

Hakan

Aynı sorun benim TV de var. Pazartesi gelip bakacaklar. Merakla bekliyorum. Sonuç buradaki gibi mi olacak.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 55U9500 Televizyonda Sürekli Youtube Donma Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Hakan