Güler sonuçtan çok memnun

Gaziantep Şehitkamil Vestel Yetkili Servis

10 Ekim 2023 19:30

4 ay önce Gaziantep Prime Mall Vatan Bilgisayar'dan satın aldığımız bir televizyon için bugün Gaziantep Vestel yetkili servisten aranarak servis tarafından hatalı televizyon getirildiği ve cihazı geri alacaklarını belirten bir arama yaptılar. Fakat bizim satın alırken baktığımız ürün ve evimize gelen ürün aynıydı haliyle Vatan Bilgisayar'da kasaya verilen televizyon evimize geldi. Evimize geldiklerinde durumu açıklamamıza rağmen zorla televizyonu farklı bir televizyonla değiştirdiler. Ardından onlar gitmeden televizyon açıldı ve kesinlikle satın almadığımız ve teşhir ürünü gibi bozuk bir televizyonu takmaya çalıştılar. Bizde bunu kabul etmedik ve ürünü değiştiremeyeceklerini 4 aydır kullandığımızı taksitlerini bile ödediğimizi belirttik. Karşılığında tehditvari konuşmalar yapılarak bağırıp çağırılıp bize hakaretler edildi ve ürünü geri iade etmezsek bizim adımıza fatura keseceklerini söylediler. Sürekli yeni ekipler göndererek evimizde gün içerisinde resmen bizi taciz edip zorla girmek istediler.

Ben yetkili servis müdürüm diyen biri bize çalışanı gibi emirler verip azarlayıp ürünü geri vermemiz gerektiği konusunda tehditvari konuştu. Ben müşteriyim tüketici haklarından haberleri olmayabilir. Eğer ürünü yanlış getirdilerse de üzerinden 4 ay geçmiş ve ben kullanıyorum ben kullanırken nasıl ürünü geri alıyorsunuz? Buna ek olarak benim evime getirip ürünü teslim eden kimse onlarla görüşüp onlarla aralarında anlaşmaları gerekiyor. O kadar pişmanım ki buradan televizyon aldığım için resmen evimizi bastılar ve sürekli aranarak resmen taciz ediliyorum. Gerekli her yere şikayetimi yazacağım ben müdürüm diye konuşan kişiyi de gerekli her yere şikayet edeceğim ben müşteriyim kimsenin çalışanı değilim. Bana hakaret ederek bağırıp çağırarak evimdeki televizyonumu zorla almaya çalıştılar. Tüm yasal yollara başvuracağım. Bir daha beni arayanlar içinde tüm ses kayıtlarını alacağım. Gerekenleri sizin de yapmanızı istiyorum 2 yalnız yaşayan kadının evine gelip bu şekilde davranmak kimsenin haddine değil.

Sabit arayan numaralardan biri: 0342 909 ****.

11 Ekim 2023 16:01 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Kozan, şikayetinizde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri ile ürün ve hizmet kaydınıza ulaşamadık. İletişim için tarafınıza arama yaptık , yanıt alamadık.08502224123 numaradan müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. VESTEL.

11 Ekim 2023 16:01
12 Ekim 2023 16:47

İletişime henüz geçilmedi lütfen tekrar iletişime geçer misiniz yıldım artık ya hala arıyorlar Üründen belki numaramı bulabilirsiniz. Güler Kozan Vestel 55UA9090 4K Android Cihaz

25 Ekim 2023 17:37

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
13 Ağustos 2024 21:34
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
19 Temmuz 2024 16:43
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
25 Eylül 2024 01:20
"Müşteri temsilcisi gülşah hanımın ilgisi için teşekkür ederim onun çabaları ile sorun çözüldü"
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 4K Smart Televizyon Şikayeti

Hatice
19 Eylül 2023 18:40
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Televizyonumda Tekrarlayan Anakart Arızası Ve Değişim Talebim Karşılanmıyor

Durmuş
26 Haziran 2025 16:21