TurkNet Kurulum Ekibi Kurulum Yapmıyor!

Quantum
26 Nisan 2024 15:10

25 Nisan 2024 15:03

Merhaba TurkNet ekibi cumartesi günü firmanızın diğer internet sağlayıcısı firmalarından daha iyi olduğunu düşünüp online başvuru yaptım fakat başvuru günü ekipler tarafından modem almama rağmen 6 gündür bağlantı yapılmıyor ve TurkNet temsilcileri arayıp 2 dir modem yoktur diyorlar ama modem var!6 gündür evraklarımı hazırlayamıyorum sözde en geç 48 saat içerisinde kurulum yapılması gerekirken 6 gün gibi bir süredir bağlantı yapılmıyor lütfen saha kurulum ekibi gelsin ve artık bağlantıyı yapılsın saha ekibi gelsin çok mağdur oldum gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.

turknet-kurulum-ekibi-kurulum-yapmiyor-1.jpg
25 Nisan 2024 14:49

Merhaba TurkNet ekibi. Cumartesi günü başvuru günü modem almama rağmen 2 kere TurkNet müşteri temsilcisi arayıp modeminiz yoktur! Diye arıyor ve toplamda 6! Gündür mağdur bir şekilde bekliyorum ve saha kurulum ekibi gelip kurulum yapmıyor! TurkNet iyi olduğunu düşündüğüm için geçiş yaptım ama daha kullanmadan böyle sorun yaşayacağımı bilsem kesinlikle kullanmazdım! Bağlantımın yapılmasını arz ve talep ederim! Evraklarımı gönderemiyorum çalışamıyorum maddi olarak zarara uğradım.

Ek

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Geçiş Sonrası İnternet Kesintisi Ve İptal İşlemi Yapılamıyor

Ayşe