Enes sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet İos Cihazlarda Sorun

01 Eylül 2024 21:25

TurkNet modem sorunları
Yaklaşık 1 ay önce abonelik başlattım ve başlattığım günün ertesi günü hemen kurulum yapıldı. Bu beni memnun etti.
Fakat bana gönderilen ZyXEL marka modem iOS yazılımlı cihazlarda şöyle bir sorunu ortaya çıkartıyor.
Telefonun veya tabletin ekranı açık iken internette herhangi bir sorun yok, ta ki ekranı kilitlediğimde 5-10 saniye sonra tekrar uyandırdığımda Wi-Fi bağlantısının kesildiğini görüyorum. Sorunla ilgili ilk TurkNet ile temas kurduğumda bana sorunumu internetten araştırıp kendim bulmam söylendi. Bunun telefon kayıtları da illaki vardır.
Ben de kendi başıma belki bulurum umudu ile internetten araştırdığımda benim ile aynı sorunu yaşayan yüzlerce kullanıcı ile karşılaştım ve hepsi de sorunu modem değişikliği ile çözdüğünü, farklı herhangi bir çözümünün olmadığını belirtmişlerdi. Sonrasında ben tekrardan TurkNet uygulaması üzerinden destek talebi açtığımda ise bir beyefendi bana sorunumun telefonumda ve tabletimde olduğunu söyledi. Beni buna ikna etmeye çalıştı, tamam dedim Apple ile görüşün denildi, telefonu kapattım. Sorunumun çözümünün bu olmadığını biliyorum çünkü telefonumu biliyorum. Apple ile bir görüşme yaptım, uzaktan telefonuma bağlanıp inceleme yaptılar ve sonuç olarak telefonumda ve tabletimde hiçbir olumsuz durum olmadığı söylendi.
Sorunum zaten başka hiçbir Wi-Fi ağında olmuyor. Sadece kendi evimdeki belirttiğim ZyXEL marka modemde oluyor.
Ben destek kaydı açıyorum ve yardım talep ediyorum. İlk başlarda inandırıcı bir dil kullanan TurkNet destek ekibi bana her seferinde bir süre belirtti. 24 saat - 36 saat - 48 saat derken 1 hafta süre geçti. Üzerinden açtığım taleplerin en son dün görüştüğümde bana 24 saat içerisinde sizinle muhakkak iletişime geçilip modeminizin değişimi gerçekleşecek denildi, 24 saat de geçti. TurkNet, bunu söylemek istemiyorum ama paraya gelince daha kullanmadığımız internetin hemen ay başında parasını alıyorsunuz ama hizmet konusuna, destek konusuna gelince hiçbir desteğinizi göremiyoruz. Eklerde yazdıklarımın teyidi ve sorunum ile ilgili bir video ekliyorum.

Enes

17 Ağustos 2025 21:28
zyxel-modemim-4-gundur-calismiyor-teknik-ekip-randevusuna-kimse-gelmedi-1.jpg

Batuhan
19 Ocak 2025 23:48
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
26 Aralık 2024 11:19
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
07 Temmuz 2025 19:49