Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Tramer Kaydı Sorgulama

Abdullah
26 Mart 2024 12:08

Merhabalar. Tramer kaydı sorgulamasında benim iznim ve onayım olmadan 95,00 TL Turkcell Faturama yansıtılmıştır. 10 yıl Turkcell hat kullandım ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Turkcell den 95,00 TL Lik Tramer kaydı sorulama parasının iade edilmesini istiyorum. Turkcell den böyle bir şey beklemezdim.

26 Mart 2024 12:51

Tramer kaydı sorgulama da fiyat yazmıyordu. Ve benim iznim olmadan 95,00 Tl Para faturama yansıtılmıştır. Turkcell in bu durumu çözeceğini sanıyordum ama sorun bulamadık diye cevap alıyorum. Ama sorun bu işte benden habersiz iznim onayım olmadan paranın faturama yansıtılması. Turkcell'in uyarması lazımdı ücretli diye sorgulama. 95,00 Tl için Turkcell den soğutmayın. Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Gayette memnundum bu zamana kadar. Sorunumu çözmenizi bekliyorum.

Ek
26 Mart 2024 12:45

Ek
26 Mart 2024 12:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Mart 2024 12:19

12 Haziran 2024 19:37
Turkcell İznim Dışında Faturama Ücret Yansıttı
Turkcell İznim Dışında Faturama Ücret Yansıttı
Canberk sonuçtan hiç memnun değil

Canberk
30 Ocak 2024 18:35
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
06 Haziran 2024 19:17